Oddworks kontor - Coegi

Oddwork väljer Coegi som sin nya IT-partner

Publiceringsdatum 2019-06-07

Oddwork är Göteborgsföretaget som med stort driv och personligt engagemang, har hjälpt till att leda utvecklingen inom rekrytering och employer branding. Oddwork har lyckats expandera sin verksamhet varje år sedan starten och har i skrivande stund cirka 35 anställda och ett flertal på konsultbasis. Oddwork väljer Coegi som sin nya IT-partner.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare väljer Oddwork nu Coegi som ny IT-partner.

– När vi flyttade till nytt kontor, behövde vi en fungerande IT-lösning. Allt från stabilt internet, säkerhet, bra WiFi, men också självklart hjälp att installera allt. Jag själv blev något av en ofrivillig IT-tekniker här på kontoret, vilket gjorde att jag tidigare tvingades lägga tid på IT när något inte fungerade, säger Niklas Kekonius, Head of Sales på Oddwork.

Coegis åtagande gentemot Oddwork omfattar hyra av bärbara datorer (så väl Windows som iOS), superuser support gentemot så väl övriga IT-leverantörer till Oddwork som till Oddwork som kund, administration och support av Microsoft Office 365 abonnemang, nätverkssupport, installation och inköp av hårdvara samt övrig konsultation vid behov.

– I takt med tillväxt och flytten till det större kontoret, kände vi att det var dags att skaffa en ordentlig IT-partner. Med tanke på att vi redan hade ett samarbete för employer branding när Floorit blev Coegi, så låg ni väldigt nära till hands och det blev till ett naturligt dubbelsamarbete, säger Niklas Kekonius, Head of Sales på Oddwork.

Coegis uppdrag sträcker sig initialt över ett år och målet är att avtalet ska leda till förbättringar på flertalet plan inom den interna IT-miljön. Coegi skall bidra med att skapa effektiva och produktiva arbetsplatser som i sin tur låter Oddworks medarbetare skapa värde för deras uppdragsgivare. Ett av de första områden som Coegi skall effektivisera är upplevelsen av SharePoint Online för iOS användare. Detta möjliggörs genom Coegis expertis inom områdena arbetsplats och nätverk i kombination med klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft.

-Vi tackar för förtroendet att få vara Oddworks IT-partner och ser framemot ett fortsatt långt och bra samarbete. Vi vet att vårt personliga engagemang och våra smidiga och säkra IT-tjänster skall frigöra tid och energi för dem i sitt fortsatta arbete, säger Patrik Kekonius, Försäljningschef på Coegi.

För mer information om Coegi och våra tjänster, vänligen kontakta:
Patrik Kekonius, Försäljningschef
Tel: +46 76-771 55 38
E-post: patrik.kekonius@coegi.se

Oddwork gruppbild - Foto Alexander Arnholm - Coegi
Det glada gänget på Oddwork | Foto: Alexander Arnholm

Oddwork matchar talang med företagskultur. Oddwork tror på att hitta personligheter som stämmer överens med både kundernas krav och kultur – det är då magi uppstår. Oddwork är en utmanande partner som hjälper sina kunder att ta deras verksamheter mot nya destinationer. Våga drömma med Oddwork! www.oddwork.se

Coegi tillhandahåller Coegi Modern Workplace – En helhetslösning som inkluderar vår egen högkvalitativa och lösningsorienterade servicedesk, backup av samarbetsytor, personlig lagring och e-post i kombination med klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhet och enhetshanteringCoegi Services – Heltäckande drift-, moln och nätverkstjänster i egna datacenter likväl som i Microsoft AzureCoegi Assist – Inköp, konsultationer, rådgivning och utbildningCoegi Security – Identitetshantering, informationssäkerhet, skydd mot interna som externa hot, allt övervakat 24/7/365. www.coegi.se


MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-06-07 11:55:32

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?