AZURE

Behöver ni uppdatera er infrastruktur, er hårdvara, nå oöverträffad kraft eller få möjligheten att snabbt skala er verksamhet? Möjligheterna med Microsoft Azure är ofantligt stora!

VAD ÄR AZURE?

Azure är kortfattat Microsofts molnplattform - en växande samling av tjänster där ni kan köpa kapacitet i form av virtuella servrar, lagring, backup och mycket mer. Med Azure får ni friheten att skapa och distribuera var som helst, med de verktyg, program och ramverk som du vill använda!

VARFÖR AZURE?

Azure är ett utmärkt komplement till er nuvarande infrastruktur och kan användas när ni snabbt behöver t.ex. en ny Virtuell Windows- eller Linux-server.

Med Azure får ni friheten att skapa och distribuera vart som helst, med de verktyg, program och ramverk ni vill använda.

Microsoft Azure erbjuder sina användare högklassiga sekretessalternativ och hanterar ansvarsfullt datan de lagrar och bearbetar.

Som ett led i åtagandet att skydda integriteten för kunddata har de dessutom antagit världens första internationella standard för molnsekretess, ISO/IEC 27018.

Med Azure får ni full kontroll över er kunddata. Ni vet var informationen lagras, hur kunddata skyddas, vem som har åtkomst till informationen och under vilka omständigheter.

VILL DU VETA MER OM AZURE? LÄS MER HOS MICROSOFT

FLYTTA TILL AZURE

Följ med på resan tillsammans med tusentals kunder som migrerar till Azure med hjälp av en beprövad metod, och med Coegi som partnerföretag som kan hjälpa er med flytten.

Coegi är certifierade inom Azure och hjälper gärna till att migrera er till Microsoft Azure, där vi börjar med att göra en förstudie av er miljö för att sedan analysera miljön och beroende på hur miljön ser ut sätter vi upp en strategi efter det.

Genom att flytta ert datacenter till Microsoft Azure kan ditt företag skapa sig många fördelar i form av högre effektivitet, större flexibilitet, lägre kostnader och bättre prestanda för dina program och tjänster.

Mer information om vår beprövade migreringsprocess finner ni nedan!

VILL DU PRATA MED EN MOLNRÅDGIVARE OM AZURE?

COEGIS BEPRÖVADE PROCESS FÖR AZURE-MIGRERING

Steg 1 Utvärdera

Vi påbörjar Azure-migreringen med att identifiera och utvärdera era lokala applikationer, data och infrastruktur.

Steg 2 Migrera och modernisera

Coegi flyttar resurser på ett tryggt sätt med kraftfulla verktyg som automatiserar molnmigreringen samtidigt som stilleståndstiden minimeras.

Steg 3 Optimera

Låt Coegi förbättra prestanda, maximera avkastning och följa organisatoriska standarder avseende efterlevnad för era applikationer – allt i Azure.

Steg 4 Skydda och hantera

Coegi hjälper till att garantera säkerheten samt konfigurerar hanteringen av era migrerade applikationer med de inbyggda tjänsterna i Azure.

KUNDCASE

Med Coegi i ryggen finns det inga hinder för hur långt ni kan ta er. Vi säkerställer att ni alltid får goda råd, en säker och effektiv IT-miljö och nöjda medarbetare.

BLI KONTAKTAD