AZURE

Behöver ni uppdatera er infrastruktur, er hårdvara, nå oöverträffad kraft eller få möjligheten att snabbt skala er verksamhet? Möjligheterna med Microsoft Azure är ofantligt stora!

VAD ÄR AZURE?

Kortfattat är det Microsofts molnplattform - en växande samling av tjänster där ni kan köpa kapacitet i form av virtuella servrar, lagring, backup och mycket mer.

Azure är ett utmärkt komplement till er nuvarande infrastruktur och kan användas när ni snabbt behöver t.ex. en ny Virtuell Windows- eller Linux-server.

Med Azure får ni friheten att skapa och distribuera vart som helst, med de verktyg, program och ramverk ni vill använda.

Microsoft Azure erbjuder sina användare högklassiga sekretessalternativ och hanterar ansvarsfullt datan de lagrar och bearbetar.

Som ett led i åtagandet att skydda integriteten för kunddata har de dessutom antagit världens första internationella standard för molnsekretess, ISO/IEC 27018.

Med Azure får ni full kontroll över er kunddata. Ni vet var informationen lagras, hur kunddata skyddas, vem som har åtkomst till informationen och under vilka omständigheter.

Följ med på resan tillsammans med tusentals kunder som migrerar till Azure med hjälp av en beprövad metod, och med Coegi som partnerföretag som kan hjälpa er med flytten.

COEGIS BEPRÖVADE PROCESS FÖR AZURE-MIGRERING

Steg 1 Utvärdera

Börja Azure-migreringen med att identifiera och utvärdera era lokala applikationer, data och infrastruktur.

Steg 2 Migrera och modernisera

Coegi flyttar resurser på ett tryggt sätt med kraftfulla verktyg som automatiserar molnmigreringen samtidigt som stilleståndstiden minimeras.

Steg 3 Optimera

Låt Coegi förbättra prestanda, maximera avkastning och följa organisatoriska standarder avseende efterlevnad för era applikationer – allt i Azure.

Steg 4 Skydda och hantera

Coegi hjälper till att garantera säkerheten samt konfigurerar hanteringen av era migrerade applikationer med de inbyggda tjänsterna i Azure.

VÄRDET MED MICROSOFT AZURE

-Med Microsoft Azure kan vi leverera tjänster till er snabbt och enkelt, utan att ni behöver hantera servrar och annan infrastruktur. Men Azure är mycket mer än så... Det ger er en möjlighet att med hjälp av Microsoft .Net bygga en helt ny generation av flexibla och skalbara lösningar. En mer tillgänglig och kraftfull lösning där vi dessutom sköter miljön åt er.

-Som med alla våra tjänster levererar vi alltid svensk och engelsk support tillgänglig för era medarbetare under kontorstid eller 24/7/365.

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV
ÄR NI INTRESSERADE AV EN ELLER FLERA AV VÅRA TJÄNSTER?

Kontakta oss för kostnadsfritt lösningsförslag.

Läs om hur vi hanterar era uppgifter