KUNDCASE

“COEGI ÄR FLEXIBLA, SMIDIGA, SNABBA, TREVLIGA OCH LÖSER PROBLEMEN SOM UPPSTÅR OCH FINNS NÄRA TILL HANDS"

Camilla Elgbratt, Administativt ansvarig Teambo

SHARING IS CARING

För många verksamheter är det inte ekonomiskt försvarbart att ha en egen IT-avdelning – eller ens egen IT-expertis som kontinuerligt skall underhållas. Varför inte göra som andra redan gjort? Välj Coegi som er IT-partner!

Med Coegi i ryggen finns det inga hinder för hur långt ni kan ta er. Vi säkerställer att ni alltid får goda råd, en säker och effektiv IT-miljö och nöjda medarbetare. Vi älskar IT! Så du kan älska annat!

bild1
pn-logga

PINCHOS
(RESTAURANG)

Pincho Nation AB / Pinchos är en svensk franchise-kedja som grundades 2012 och etablerade sig i Göteborg efter en testperiod i Smögen. Restaurangerna profilerar sig på att vara kontantfria och via företagets app kan gästerna själva behålla kontrollen över sitt restaurangbesök genom att både beställa och betala via sin telefon.

”Behöver man Coegis hjälp går det fort, de löser problemen på rätt sätt!”

Anna Dalqvist, Pinchos Eskilstuna

Pincho Nation AB har för närvarande cirka 60 restauranger i Sverige och är idag (2019) en av Sveriges snabbast växande franchise-kedjor. 

Ska man beställa och betala via sin telefon är det enormt viktigt att ens telefon har tillgång till ett bra och stabilt nätverk! Coegi levererar en standardiserad IT-miljö till varje restaurang som övervakas och supportas landet runt.

PINCHOS IT-MILJÖ HAR ETT STORT FOKUS PÅ TILLGÄNGLIGHET OCH ANVÄNDARVÄNLIGHET.

IT-MILJÖN INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

 • Ett standardiserat kommunikationspaket baserat på restaurangens storlek (internetkommunikation, brandväggar, switchar, accesspunkter etc.).
 • Jour
 • Drift av kassasystem

I sin helhet, alla tjänster som krävs för att kunna erbjuda sina gäster möjligheten att beställa via app på ett säkert och tillgängligt sätt!

Vill ni veta mer om Pinchos och boka bord? Besök gärna deras hemsida:

bild2
bahnhof-logga

BAHNHOF
(TELEKOM)

Bahnhof erbjuder snabba och säkra internettjänster sedan 1994. Bahnhofs löfte är att ge sina kunder maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor – något som blir allt viktigare när samhället digitaliseras.

”Coegi har ett bemötande i världsklass och gör det lilla extra för kunden! Seriösa och kompetenta inom IT och förenklar kundens vardag!”

säger Aleksi Persson, Kontorsansvarig Bahnhof AB

Coegi och Bahnhof har sedan starten av samarbetet levererat flertalet internetförbindelser till våra gemensamma kunder. För oss på Coegi likväl som för våra kunder är Bahnhofs förbindelser en kvalitetsmärkning där vi liksom kunden kan lita på att förbindelsen håller absolut högsta tillgänglighet.

Vill ni veta mer om Bahnhofs tjänster?
Besök gärna deras hemsida:

bild3
sioox-logga

SIOO:X
(TILLVERKANDE)

Sioo Wood Protection (Sioo) är ett företag som tillverkar och distribuerar miljövänligt träskydd inspirerade av naturen. Sioos metod att bevara trä bygger på naturens eget träskydd, kisel och kalium. Naturen inspirerar dem i allt de gör och har gjort dem till dem de är!

”Det bästa med att ha Coegi som IT leverantör är deras snabba och pålitliga service. Deras tjänster är även mycket prisvärda.”

säger Bengt Lofter, Administrativt ansvarig Sioo

Sioo Wood Protections IT-miljö har ett stort fokus på flexibilitet och mobilitet.

IT-MILJÖN INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

 • Arbetsplats som tjänst med Office 365.
 • Internetkommunikation med nätverk som tjänst.
 • IT-drift som tjänst.

Vill ni veta mer om Sioos produkter?
Besök gärna deras hemsida:

bild4
gfif-logga

GÖTEBORGS FRIIDROTTSFÖRBUND
(IDEELL FÖRENING)

I Göteborgsdistriktet arbetar arenaföreningar och förbund tillsammans under namnet Göteborg Friidrott. Deras syfte är att skapa optimala förutsättningar för samtliga friidrottsutövare - utifrån varje persons förmåga och ambition, samt att utveckla sunda vanor, höja livskvaliteten och att stärka gemenskapen inom friidrotten.

“Det bästa med Coegi är att vi kan få snabb service och bra råd året-runt. Vi har även haft ett långt och väl fungerande samarbete i samband med genomförandet av Göteborgsvarvet.”

Mikaela Johansson, Projektledare GöteborgsVarvet

Göteborgs Friidrottsförbund vände sig till Coegi för att de efterfrågade en helhetsleverantör inom IT som både kunde stötta dem i det dagliga arbetet, men även under högprioriterade idrottsarrangemang. Att vi sedan tidigare hade en god kontakt med varandra skadade inte den framtida relationen.

GÖTEBORGS FRIIDROTTSFÖRBUNDS IT-MILJÖ HAR ETT STORT FOKUS PÅ FLEXIBILITET OCH INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

 • Hyra av utrustning vid tävlingar såsom Göteborgsvarvet.
 • Säker applikationsdrift och lagring i molnet.
 • Kraftigt reducerat antal programvarukomponenter (DNS, mailserver, backup, m.m.) i IT-miljön som Göteborgs Friidrottsförbund själva ansvarar för.
 • Office 365 i alla led som passar.

Vill ni veta mer om Göteborgs Friidrottsförbund?
Besök gärna deras hemsida:

Bagarn_lager
image

BAGAREN & KOCKEN
(E-HANDEL)

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner. De lever för att kunna ge liv åt all den pas­sion som finns i och runt köket. Deras övertygelse är att vem som helst kan lyckas i köket och att med rätt nycklar blir glädjen mycket större. Det handlar inte bara om det som slutligen hamnar på tallriken, utan resan som leder dit. Sedan starten 2005 skickar nu Bagaren och Kocken årligen ut tusentals paket till nöjda kunder över hela Skandinavien!

”Alltid tillgängliga, bra service och bra kunskap! En långsiktig partner för oss på Bagaren och Kocken”

säger Martin Blidberg, CPO Bagaren och Kocken AB

Bagaren och Kockens IT-miljö har ett stort fokus på skalbarhet och säkerhet.

IT-MILJÖN INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

 • Användar- och klientsupport med backup, Office 365 samt antivirus.
 • Internetkommunikation med trådlöst som tjänst.
 • Drift av verksamhetsapplikationer i Coegi Online.

Vill ni veta mer om Bagaren och Kockens produkter?
Besök gärna deras hemsida:

Triumfglass_25_crop2
triumf glass

TRIUMF GLASS
(LIVSMEDEL)

Triumf Glass startade 1946 på Allmänna vägen nära Stigbergstorget i Göteborg. Idag, drygt 70 år senare, ligger deras glasstillverkning i Sävedalen, någon mil utanför Göteborg. För Triumf Glass är glass en naturlig produkt med få råvaror och en tillverkningsprocess där de följer sin gamla familjetradition att producera kvalitetsglass. Ur detta har även Triumf Glass affärsidé växt fram: Triumf Glass skall sprida glassglädje och smakupplevelser!

”Snabba och kunniga, bra bred support och mycket trevligt bemötande!”

säger Roger Pehrsson, IT-ansvarig Triumf Glass AB

Triumf Glass IT-miljö har ett stort fokus på tillgänglighet och säkerhet.

IT-MILJÖN INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

 • Drift av verksamhetskritiska applikationer on site så väl i som i Coegi Online. 
 • Internetkommunikation.
 • Klienthantering som tjänst.

Vill ni veta mer om Triumf Glass produkter?
Besök gärna deras hemsida: