VILKEN ELLER VILKA KAN VI HJÄLPA ER MED?

Vi på Coegi erbjuder våra kunder kompletta IT-lösningar, för att ni ska kunna fokusera på det ni brinner för.

down-arrow-animated

VI HJÄLPER ER MED
KOMPLETTA IT-LÖSNINGAR

På Coegi levererar vi dagligen IT-tjänster till medelstora som stora verksamheter i Norden. Exempel på de tjänster som vi levererar är moln- och nätverkstjänster, IT-säkerhetstjänster, IT-stöd antingen på plats eller på distans, arbetsplatstjänster samt Microsoft Dynamics 365.

Vi har egen personal inom drift, installation, migrering, support, sälj och marknad. Oavsett roll så verkar samtliga våra anställda som bollplank och stöd till våra kunder och deras samarbetspartners i våra och Microsofts olika tjänster.

COEGIS EN OMTYCKT GULDPARTNER MED ERFARENHET

Coegi är Microsoft Guldpartner. Det säkerställer att Coegi levererar rätt tjänster med rätt kvalité för verksamheter nu och framöver. Våra kunder är nöjda med vår leverans. Det tydliggörs bl.a. genom att vi fått utnämningen ”Västsveriges mest omtyckta IT-partner” fyra år i rad av våra kunder via reco.se (Sveriges största oberoende rekommendationssajt).

COEGIS BEPRÖVADE PROCESS FÖR MODERNISERING OCH FÖRÄNDRING

Steg 1 - Utvärdera.

Steg 2 - Migrera och modernisera.

Steg 3 - Optimera.

Steg 4 - Skydda och hantera.

VÅRA TJÄNSTER

Kompletta IT-lösningar skräddarskydda efter er verksamhets behov

MICROSOFT GULDPARTNER

Vi på Coegi har arbetat med Microsofts produkter och tjänster sedan starten 2004. Som Microsoft Cloud Service Provider och guldpartner hjälper vi er verksamhet gärna inom