MICROSOFT 365

Med Microsoft 365 kan ert företag få en säker allt-i-ett lösning för dagens mobila arbetssätt.

I de gamla seriernas värld fanns det få tvivel om att guld var den mest värdefulla resursen för ett företag. I dagens moderna samhälle har information blivit det nya guldet och eftersom information är affärskritiskt blir således även skyddet av er information allt viktigare. En borttappad mobiltelefon eller ett infekterat mejl kan ställa till stor skada men det är inte bara enheter som behöver skyddas, även mjukvaran måste vara säker när vi blir mer och mer mobila.

Med Coegi som er Microsoft Partner kan ni skydda ert företag och er information med hjälp av en integrerad lösning som inkluderar Office 365, Enterprice Mobility + Security (EMS) samt Windows 10. 

Kort och gott, Microsoft 365!

MICROSOFT 365

VAD?

Microsoft 365 är en paketerad molntjänst från Microsoft som innehåller Office 365, Enterprise Mobility + Security samt Windows 10. Utöver samarbetsverktygen i Office 365 så som professionell e-post, dokumenthantering, lagring, videokonferenser och Office-verktygen (Excel, Word, Powerpoint och Outlook mm) så innehåller Microsoft 365 en helhetslösning för att även få översikt och kontroll över företagets enheter samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad.

VARFÖR?

Utöver verktyg och tjänster för produktivitet och samarbete får ni full kontroll över alla företagets enheter. Enkel inloggning och åtkomst till företagets program för medarbetarna. Skydd mot intrång, virus och skadlig kod. Klassificering och kryptering av konfidentiell information. Säkerhetsfunktioner i Windows 10 samt en helautomatiserad On/Off-boarding process för medarbetare och enheter.

Microsoft 365 är lösningen för er som vill säkerställa hög produktivitet, säkerhet och bibehålla full kontroll.

HUR?

Coegi är certifierade inom Microsoft 365 och hjälper er med transformationen till molnet från ax till limpa.

Migreringen och implementationen pågår i bakgrunden och påverkar inte era medarbetares dagliga arbete, där vi leder projektet från start till slut.

Vår expertis, vårt strategiska tillvägagångssätt, vårt kund fokus, och våra kundcase borgar för att ert företag skall erhålla maximalt värde av oss som Microsoft Partner och Microsoft 365.

VILL DU LÄSA MER OM MICROSOFT 365? LÄS MER HOS MICROSOFT

VILL DU PRATA MED EN MOLNRÅDGIVARE OM MICROSOFT 365?

MED MICROSOFT 365 ÖKAR ER SÄKERHET

Cirka 75% av svenska verksamheter har Office 365 men det bästa sättet att lyfta ert företags säkerhet är att uppgradera Office 365 till Microsoft 365. Microsoft 365 har tre fokusområden när det kommer till säkerhet: Säkra medarbetarnas konton, det vill säga identitet, hantera och säkra deras enheter och säkra filhanteringen i molnet.

microsoft-365-coegi

SÄKERHET I MICROSOFT 365

IDENTITET

Att säkerställa att medarbetaren är den han eller hon utger sig för, är det identitetshantering handlar om. Identitetshanteringen i Microsoft 365 sköts av Azure Active Directory Premium (AAD). Här kan ni styra medarbetarnas rättigheter, vilka enheter, appar och tjänster som får användas. Azure AD kan också konfigureras för att varna om en medarbetare plötsligt loggar in från en okänd enhet och då kräva tvåfaktorautentisering medan en känd enhet på kontorsnätverket får en enklare inloggning.

ENHETSHANTERING

Enhetshantering – Lika viktigt som det är att ha koll på medarbetarnas identitet är det att kontrollera och skydda deras arbetsverktyg. Microsoft 365 Enterprise Mobility +Security (EMS) är en uppsättning verktyg som hjälper er att hantera och säkra de enheter som används i ert företag. Med EMS kan ni hantera mobiler, surfplattor, bärbara datorer men också vilka appar som får användas och säkerhetinställningar. EMS gör det också möjligt att låsa eller radera känsligt innehåll på enheter som kommit på villovägar.

SKYDD

Att skydda data handlar om mer än att bara backa upp den. I Microsoft 365 kan ni tilldela behörigheter, kryptera filer och spåra vem som hanterar dem. Ni kan klassificera data som känsligt, manuellt eller per automatik med hjälp av regler. En automatisk dataskyddskontroll varnar ifall stora mängder data raderas eller laddas upp. Vidare kan ni låsa så att filer inte kan sparas ner lokalt eller till en inte godkänd molntjänst.

LÅTER DET KOMPLICERAT ATT HANTERA SJÄLVA? 

REDO ATT TA NÄSTA STEG? VI HJÄLPER ER IGÅNG!

KUNDCASE

Med Coegi i ryggen finns det inga hinder för hur långt ni kan ta er. Vi säkerställer att ni alltid får goda råd, en säker och effektiv IT-miljö och nöjda medarbetare.

BLI KONTAKTAD