TVÅ ÄR BÄTTRE ÄN EN!

Tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners levererar vi starka IT-lösningar hela vägen från behovsanalys till implementering i verksamheten.

Vi har valt att samarbeta med partners som vi vet kan skapa maximalt mervärde för er som kund.

Vår styrka blir att vi tillsammans erbjuder allt från molntjänster och internetkommunikation till hårdvara och mjukvara.

Microsoft-Logo1-300x300 Copy 2

Microsoft, en av världens största mjukvaruleverantörer, hjälper oss på Coegi att säkert digitalisera våra kunder och övriga samarbetspartners. Det finns få globala verksamheter vars tjänsteutbud och kompetens som kan mäta sig med Microsoft. Representant för Microsoft sitter i Coegis styrelse.

webroot-logo copy

Med hjälp av Webroot levererar vi på Coegi flerfaktorsskydd till våra kunders datorer, servrar som nätverk. Allt för att skydda verksamheter och dess medarbetare i en uppkopplad värld.

Bitmap

Tillsammans med Soluno BC levererar vi på Coegi telefonilösningar till våra kunder och samarbetspartners, så de kan bemöta deras kunder så proffsigt som möjligt med den senaste tekniken inom telekom. Växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.

iStock-958122884

INTERNET

Coegi är en opartisk och oberoende leverantör av bredband via fiber till verksamheter. Vi samarbetar med flera internetleverantörer / bredbandsleverantörer, allt för att ni ska få rätt tjänst till rätt pris.

new-lenovo-logo

Lenovo Group Limited, är Kinas största och sedan 2013 världens största PC-tillverkare. Lenovo förser Coegis kunder och samarbetspartners med högkvalitativa datorer till konkurrenskraftiga priser.

hp-logo-300x300

I vårt samarbete med HP levererar vi högkvalitativ IT-utrustning till våra kunder och samarbetspartners. Alltifrån datorer och skrivare till servrar och nätverksutrustning.

Apple-logo-300x300

Apple är ett välkänt amerikanskt dator- och hemelektronikföretag. Apple förser Coegis kunder med telefoner, surfplattor, datorer och smarta klockor.

Dell-logo

Dell, Inc. är en amerikansk datortillverkare. Dell förser Coegis kunder och samarbetspartners med skärmar, datorer och servrar.

HorizonDataSys_logo-tagline

Horizon utvecklar och säljer datorprogram med inriktning på PC-hantering, operativsystems integritet och omedelbar återställning om olyckan skulle vara framme. Vi på Coegi är Horizons enda samarbetspartner i Sverige och det är endast vi som erbjuder deras produkter till svenska verksamheter.

Coegi partmer Share Control

För trygg och säker hantering av kontrakt, avtal, styrelse- och ekonomidokument!
Share Control - Contract, Board, Finance, IFRS 16 och Basic är SharePoint Add-ins til Office 365.
Share Controls produkter levereras som SaaS - Programvara som en tjänst - med säkerhet, användning, lagring och åtkomsthantering från Office 365. Färdiga professionella lösningar i SharePoint ger önskad struktur och funktionalitet. Lösningarna förenklar och effektiviserar kundens processer.

clavister-logo-1024x92

Clavister förser Coegis kunder och samarbetspartners med ett komplett utbud av nätverkssäkerhetslösningar för både fysiska och virtualiserade miljöer.

ergona

Ergona förser Coegis kunder och samarbetspartners med primärt ergonomiprodukter. Ergona kan även förse våra kunder med fulllservice inom kontorsmöbler.

ruckus-logo

Ruckus produktportfölj levererar trådlösa nätverkslösningar till Coegis kunder och samarbetspartners av absolut högsta kvalité och skalbarhet.

prodoc-1024x237

Prodoc förser Coegis kunder och samarbetspartners med moderna och användarvänliga tjänster med fokus på dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.