COEGI MODERN WORKPLACE

EN MODERN ARBETSPLATS PÅ RIKTIGT

VAD ÄR COEGI MODERN WORKPLACE?

Domineras era arbetsdagar av processer och tekniska lösningar som borde hjälpa er verksamhet framåt, men som i själva verket blir en belastning? Några enkla förändringar kan hjälpa er av med fotbojorna och kanalisera den energin till verksamheten.

Allt handlar om att ge människor möjligheten, rätten och friheten att arbeta vart de än är. Precis som för verksamheter, ser medarbetarnas dagar olika ut.

Detta oavsett om det är en handläggare i en servicedesk, en utesäljare eller er viktigaste affärspartner - arbetsplatsen kräver förmågan att möjliggöra arbete utan fysiska eller digitala hinder.

För att öka produktiviteten måste medarbetarna få verksamhetens fulla förtroende för att utföra sina uppgifter. Det handlar om säker tillgång till de verktyg, data och resurser de behöver för att jobba vart som helst.

"Att anpassa hur och när man bedriver sin verksamhet för möta behoven av ett ständigt uppkopplat samhälle, är kanske en av de viktigaste och tuffaste utmaningarna för verksamheter idag”

Joachim Hylvander, VD Svenska Coegi AB

MÖJLIGGÖR ÅTKOMST I REALTID

Var behöver ni kunna arbeta för att uppnå maximal produktivitet? På kontoret? På tåget till och från jobbet? Hemma? På favoritcaféet? Förväntningarna på när och vart vi jobbar har ändrats.

Välj en molnbaserad arbetsplats som ger alla medarbetare realtidstillgång till sin information och chansen att samarbeta med varandra vart de än befinner sig.

Arbeta ostört och utan avbrott från favoritcafét med Coegi Modern Workplace
Coegi

OMFAMNA KONTINUITETEN

Med en komplett molnlösning med Microsoft 365 i ryggen, vet ni att ni alltid har tillgång till den senaste och bästa tekniken. Tidigare lösningar uppdaterades lite då och då, och äldre versioner ersattes ibland med nyare och associerades med arbete och omställningar.

Vår tjänst tar emot hundratals automatiska uppdateringar varje år för att se till att alla har de senaste funktionerna och funktionaliteterna, helt utan att arbetet stannar. Har ni någon fråga längs vägen finns alltid vår svensk- och engelsktalande support tillhands!

UTVECKLA SAMARBETET

Alltför länge har e-post varit den centrala motorn i verksamheten. Det finns otroligt många nya verktyg som är bra, och de är förmodligen redan vid dina fingerspetsar.

Coegi Modern Workplace tillsammans med Microsoft ger dig tillgång till Yammer, SharePoint och Teams.

SharePoint är bra för delning av strukturerat innehåll, Yammer är perfekt för att sprida nyheter i hela organisationen, medan Teams är bäst för spontana interna som externa videomöten. Teams, som helt har ersatt Skype, främjar dessutom lättsamma och kreativa, men tydligt grupperade diskussioner.

Arbeta tätare med era avdelningar och grupper. Hjälp dem att förstå vilket verktyg som ska användas vid ett visst tillfälle eller låt oss förklara och utbilda dem. Ni kommer märka hur dessa verktyg kan frigöra ert samarbete samtidigt som det låter era medarbetare uppnå sin fulla potential.

DRA NYTTA AV SUPPORT I VÄRLDSKLASS

Coegis samlade IT-erfarenhet och vår kunskap om Microsofts produkt- och tjänsteutbud kan hjälpa er, era medarbetare och er verksamhet att modernisera er arbetsplats på ett effektivt sätt.

Ge era medarbetare och hela er verksamhet en svensk support i världsklass och moderna verktyg som ökar produktivitet, effektivitet, kreativitet, samarbete och säkerhet, oavsett vart era medarbetare befinner sig eller hur de väljer att ansluta.

Servicedesk

SLUTSATSERNA - MED COEGI MODERN WORKPLACE KOMMER NI ATT:

Effektivisera ert arbete

Dra nytta av hastigheten, skalbarheten och säkerheten i Microsoft 365.

Maximera era affärsvärden

Låsa upp produktivitet och samarbete samtidigt som ni maximerar kort- och långsiktiga affärsvärden.

Arbeta säkert överallt

Ge medarbetarna flexibiliteten att arbeta säkert vart som helst, när som helst och från vilken enhet som helst.

Lägga fullt fokus på er verksamhet

Åtnjuta komforten och nyttan av svensk support i världsklass. Vi brinner för att göra det möjligt för er att ägna er tid och energi på det ni är bra på, istället för IT.

PROVA TJÄNSTEN I VÅRT UPPLEVELSERUM

Bli bekant med Coegi Modern Workplace och upplev fördelarna på ett lättsamt och intuitivt sätt!

VÄRDET MED EN MODERN ARBETSPLATS:

-Era medarbetare får tillgång till er utvalda information och program på ett säkert sätt.

-Er verksamhet får en eller flera gemensamma säkra samarbetsplattformar avsedda för kommunikation, antingen inom utvalda grupper eller hela organisationen.

-Snabb och flexibel hantering av verksamhetens samtliga enheter under livscykeln – alltifrån befintliga enheter till utrullning av nya enheter och återtag.

-Svensk och engelsk support tillgänglig för era medarbetare under kontorstid eller  24/7/365.

VILL NI MODERNISERA ERT ARBETSSÄTT?

Läs om hur vi hanterar era uppgifter