SEMINARIER / WEBINAR

VÅRA SEMINARIER & WEBINAR SKAPAR MÖTESPLATSER DÄR VERKSAMHETER KAN DELA ERFARENHETER, ÖKA SIN KUNSKAP & HA ROLIGT TILLSAMMANS.

down-arrow-animated
20-19-18-17-transp

MICROSOFT DYNAMICS 365 SALES PROFESSIONAL WEBINAR

Innehåller er säljprocess de frustrerande momenten av att söka efter information som kan finnas i flera olika system, i e-post eller i dokument. Problemet med en spretig säljprocess är förutom frustrationen för säljarna även att ni missar många bra affärsmöjligheter. Genom att digitalisera säljprocessen drar ni upp försäljningsproduktiviteten i ert företag.

I detta webinar visar vi er hur ni enkelt kommer igång och skapar värde med Sales Professional.

Vårt webinar är indelat i tre delar:

 • Introduktion till Microsoft moln och Dynamics 365,
 • Överflygningsdemo av Sales Professional och dess smarta funktioner,
 • Hur tjänsten är paketerad för små till medelstora företag och hur man enkelt kommer igång sitt CRM-system

Mycket är vunnet när ni strukturerar upp er säljprocess och ser till att alla i organisationen arbetar tillsammans och på ett enhetligt sätt. Få koll på era leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Här vet alla i organisationen vart de hittar historiken och det tar inte lång tid att få tillgång till rätt information. Sales Professional inkluderar även en unik integration med Microsoft 365 som gör det möjligt att från era användare e-post skapa upp leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Ni arbetar effektivt med Outlook och Sales Professional utan att behöva byta plattform, ni spårar enkelt inkomna mail eftersom de automatiskt blir till historik i Sales Professional. Integrationen med Sharepoint gör att ni också når relaterade uppladdade dokument från appen för Sales Professional.

ANMÄLAN

Vårt webinar är till för dig som är ny till Microsoft Dynamics 365 Sales Professional och idag saknar eller har ett CRM-system från en annan leverantör än Microsoft.

Detta webinar håller vi för Microsoft varvid anmälan sker på deras hemsida. Länk till anmälan finner ni nedan i den turkosa knappen!

DATUM: 2020-06-26

TID: 08:30-09:45

VAR: DÄR DET PASSAR DIG (HÅLLS ONLINE)

Skulle ni ha frågor / funderingar innan webinariet är ni alltid välkomna att kontakta oss! In och anmäl er och dela gärna vårt kommande webinar!

AKTUELLA WEBINAR!

Inom kort kommer vi här att presentera kommande webinar som ni kan anmäla er till. Våra webinar hålls så väl i egen regi som för Microsoft. Av denna anledning kan anmälan ibland endast ske hos oss eller hos Microsoft. Detta framgår av anmälningsformuläret!

Vill du ha hjälp att ha koll på kommande webinar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för webinar!

 

ÖVRIGA WEBINAR ON DEMAND!

Vi erbjuder våra tidigare livesända webinar som on demand version. För att ta del av våra tidigare webinarier behöver du endast anmäla ditt intresse nedan så ser vi till att du får tillgång till det önskade webinariet!

OFFICE 365 vs. MICROSOFT 365

LIVESÄNDA I TEAMS

EFFEKTIVA MÖTEN I TEAMS

WINDOWS VIRTUAL DESKTOP

NYA RELEASEN BUSINESS CENTRAL

CRM SALES PROFESSIONAL

INTRODUKTION BUSINESS CENTRAL

KOSTNADSKONTROLL ERP

VILKET WEBINAR VILL DU SE?
FYLL I NEDAN FORMULÄR SÅ SKICKAR VI ON DEMAND VERSIONEN KOSTNADSFRITT!

FÖR TILLFÄLLET MED RÅDANDE OSÄKRA SITUATION KRING CORONA VIRUSET OCH DESS SPRIDNING HAR VI INGA AKTUELLA SEMINARIETILLFÄLLEN I VÅRA ELLER MICROSOFTS LOKALER NEDAN. 

VI ERBJUDER VÅRA SEMINARIER OCH WORKSHOPS ISTÄLLET ÖVER WEBBEN ALTERNATIVT PÅ PLATS HOS KUND TILLSVIDARE.

HAR NI FRÅGOR? VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

ÖVRIGA SEMINARIETILLFÄLLEN

SAMARBETE

EFFEKTIVITET & KREATIVITET

Idag är det vanligt att många människor tilltalas av friheten att arbeta utan att vara knuten till varken kontor eller kontorstider. En förutsättning för detta är att alltid ha tillgång till rätt och aktuell information oavsett om den är intern eller extern.

Allt handlar om att ge människor möjlighet, rätt och frihet att arbeta vart de än är. Den moderna arbetsplatsen fokuserar på att befintliga medarbetare skall kunna samarbeta på ett säkert sätt, att framtida medarbetare finner arbetsplatsen attraktiv och att information finns enkelt och säkert tillgänglig för behöriga medarbetare.

Under 1 timmes inspirationsföreläsning visar vi er:

 • Hur ni kan arbeta flera personer i samma dokument
 • Hur skapar ni en säker samarbetsyta för intern- & externkommunikation
 • Hur ni enkelt delar och hanterar information i er verksamhet

INFORMATIONSSÄKERHET

IDENTITET & SÄKERHET

Ett av de största hoten i dagens samhälle är IT-attacker. Verksamheter möts dagligen av hot, både internt i form av mänskliga misstag och sabotage och externt i form av cyberattacker.

Dagens behov av tillgänglighet och ständigt uppdaterad information ställer därför nya krav på säkerhet, där säkerhetslösningar inte bara är ett frivilligt val, utan en nödvändighet för att uppnå frihet i vardagen och skydda era värdeskapande tillgångar. 

Under 1 timmes inspirationsföreläsning visar vi er:

 • Vad är värdeskapande tillgångar och hur identifierar vi dem?
 • Hur kan ni omvandla en värdeskapande tillgång till en värdeskapande egendom?
 • Hur skyddar ni era värdeskapande tillgångar? 

SÄKERHET & SAMARBETE

MOLNET & AVTAL

Även om mycket är nytt i vår digitala tidsålder finns det fortsatt gamla arbetssätt och processer som lever kvar ny teknik till trotts. Många företag har idag exempelvis fortsatt problem att hålla koll på när deras avtal och kontrakt ska sägas upp, förnyas eller omförhandlas. Vetskap om ny teknik finns men det är fortfarande flertalet företag som drar sig för att använda nutidens säkra samarbetsverktyg. Hur kan det komma sig?

Under 1 timmes inspirationsföreläsning visar vi er:

 • Hur säker filhantering i SharePoint Online säkerställer att ni skyddar er information!
 • Hur Teams underlättar er intern- och externkommunikation!
 • Hur kontraktshantering med hjälp av SharePoint Online förenklar er vardag!

VÅRA SEMINARIELOKALER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN AV KOSTNADSFRITT SEMINARIUM

  VÅRA SEMINARIELOKALER

  FÖR MER INFORMATION OCH BOKNING AV STÖRRE SÄLLSKAP ÄN 8 PERSONER:

  Patrik Kekonius, patrik.kekonius@coegi.se, 076-771 55 38