ÄR DU COEGI?

Är du driven, positiv och professionell? Längtar du efter att skapa värde för kunder, kollegor och samarbetspartners?Välkommen till ditt nästa äventyr!

Vi vill träffa dig!

Vid rekrytering premierar vi alltid personligheten och det där extra drivet – på så vis hittar vi guldkornen som kan hjälpa till att bygga en fantastisk verksamhet för våra kunder, samarbetspartners och anställda.

Spontanansökan?

Vi välkomnar alltid spontanansökningar.
Skicka in din nedan!

LEDIGA JOBB

SPONTANANSÖKAN

Coegi är ett entreprenörsdrivet bolag där nästa karriärmöjlighet sällan är långt borta. Tycker du vi låter spännande? Hör av dig!

IT-KONSULT

Arbetar du som IT-konsult idag och känner att du inte hinner leverera den servicen till dina kunder som du vill? Välkommen till Coegi familjen!

TILLSAMMANS

Har ni ett eget IT-företag där ni känner att ni inte riktigt orkar ta nästa steg? Varför inte göra det tillsammans! 

PÅ VÄG

Vårt mål är att bli Sveriges mest omtyckta IT-företag! Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och förändra IT-branschen! Vi är på god väg, men vi kan alltid bli bättre med din hjälp!

NÅGRA ORD OM OSS

Coegi sponsrar inga landslag. Vi har ingen filial på Caymanöarna och vi är inte börsnoterade. Vi har inga utomstående investerare med höga avkastningskrav. Vi har ingen koncernledning utomlands. Vår ledning är placerad i Sverige, högst aktiva i bolaget och det är rent av så att huvudkontoret är strategiskt placerat mitt i västkustens hjärta. Och så får det gärna förbli, om du frågar oss!

Trots detta växer vi med en lagom god lönsamhet. Eller är det så att vi får allt fler kunder tack vare detta? Det kan ju faktiskt vara så att många kunder uppskattar passionerade leverantörer, där varje kund är viktig och får såväl sina åsikter som önskemål hörda och har stor betydelse för oss!

trygg it-partner
Coegi

ATT ARBETA PÅ COEGI

Att arbeta på Coegi betyder att ditt personliga driv kommer att både uppskattas och uppmuntras! Drivet kommer dessutom att bidra till att skapa nytta för våra kunder och en härlig atmosfär oavsett var du rör dig! Vi tror nämligen att varje enskild person skall få möjlighet att dra sitt strå till stacken, att få känna ansvar och få möjligheten att utvecklas på flera plan utan att för den delen känna sig ensam. Ensam är inte stark! Våra medarbetares personliga driv är en tydlig nyckel till vår gemensamma framgång. Du kommer att få din röst hörd, du kommer att få ta egna initiativ och du kommer att få förtroende att göra saker som just du är riktigt bra på - du kommer också utmanas att våga göra saker som ligger lite utanför din komfortzon. Tillsammans skapar vi både vår egen och våra kunders framtid. Tillsammans ser vi också till att ha riktigt kul på vägen!

PRAKTIK PÅ COEGI

praktik

Coegi samarbetar med ett antal yrkeshögskolor, men vi tar även emot studenter från andra skolor där vi idag eventuellt saknar samarbetsavtal eller inte sitter med i ledningsgruppen. För oss är praktik ett fantastiskt sätt att få inspirera och vägleda, att bli inspirerade och få in nya perspektiv i verksamheten, att sprida intresset för IT samt en möjlighet till rekrytering.

På Coegi ser vi praktikplatsen som en unik möjlighet att lära känna dig redan under din studietid. Det är viktigt för oss att din praktikplats medför ett mervärde både för dig som student och för oss.