Cederleufs Svenheimers kundcase

Cederleüfs & Svenheimers väljer Coegi som sin IT-partner

Publiceringsdatum 2019-08-07

Cederleüfs & Svenheimers är bageriet och konditoriet som varit med i tre generationer och som värdesätter hög kvalité och miljö. De har sju konditorier i Göteborgsområdet och växer ständigt. De har sitt bageri i Sävedalen och är idag cirka 75 anställda. Läs mer nedan om varför Cederleüfs & Svenheimers valt Coegi som sin IT-partner.

För att kunna skapa effektiva lösningar anpassade efter deras behov, valde Cederleüfs & Svenheimers att gå vidare med Coegi som IT-partner.

– Vår IT hade sett ut på samma sätt i många år, väldigt enkel samtidigt som vi hade växt som företag. Så vår utmaning var att hitta en lösning som passade vårt företag och den storlek vi hade samt att effektivisera vår verksamhet, säger Pontus Svenheimer, delägare på Cederleüfs & Svenheimers

Coegis åtagande gentemot Cederleüfs & Svenheimers är en kombination av arbetsplatstjänster såsom Office 365 och antivirus, med backup och snabbt internet via stadsnätet. Coegi har också säkerställt att bageriet har stabilt trådlöst nätverk, smart dokumentdelning mellan huvudkontoret och konditorierna med Sharepoint och mycket mer.

– Vi valde för många år sedan Floorit som det hette då, mycket på grund av närheten och att de hade en bra och prisvärd IT-lösning då. Det är kul och spännande att se hur mycket bolaget utvecklats sedan det blev Coegi. Vi är väldigt nöjda med kunskapen och engagemanget vi ser hos Coegi idag, säger Pontus Svenheimer, delägare på Cederleüfs & Svenheimers

Coegi har ett avtalsbaserat åtagande för Cederleüfs & Svenheimers sedan flera år tillbaka och vi försöker ständigt föreslå nya smarta lösningar som kan ta deras verksamhet till nästa steg, både i det dagliga och på längre sikt.

-Vi tackar för förtroendet att få vara Cederleüfs & Svenheimers IT-partner och ser framemot ett fortsatt långt och bra samarbete. Det är extra kul att kunna vara med och hjälpa ett familjeföretag att utvecklas och fortsätta göra det de är bäst på, säger Patrik Kekonius, Försäljningschef på Coegi.

För mer information om Coegi och våra tjänster, vänligen kontakta:
Patrik Kekonius, Försäljningschef
Tel: +46 76-771 55 38
E-post: patrik.kekonius@coegi.se

Cederleufs Svenheimers Allum Coegi IT konditori bageri
Cederleüfs & Svenheimers konditori i gallerian Allum i Partille

Cederlüfs & Svenheimers erbjuder allt från tårtor, fikabröd och stenugnsbakat bröd till smörgåstårtor, smörgåsar och sallader. De värdesätter hög kvalité och värnar om miljön. Därför är närproducerat mjöl från Halland och tre generationers samlade kunnande i hantverket deras största tillgångar. Allt för att kunna erbjuda dig de finaste produkterna oavsett om det är till frukost, fika eller fest.

Besök Cederleüfs & Svenheimers

Coegi tillhandahåller Coegi Modern Workplace – En helhetslösning som inkluderar vår egen högkvalitativa och lösningsorienterade servicedesk, backup av samarbetsytor, personlig lagring och e-post i kombination med klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhet och enhetshanteringCoegi Services – Heltäckande drift-, moln och nätverkstjänster i egna datacenter likväl som i Microsoft AzureCoegi Assist – Inköp, konsultationer, rådgivning och utbildningCoegi Security – Identitetshantering, informationssäkerhet, skydd mot interna som externa hot, allt övervakat 24/7/365. www.coegi.se

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-08-07 15:19:56

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?