REKOMMENDERA !

Vinn en dator till dig,
och en fri månad till din vän

down-arrow-animated

TURBULENTA TIDER KRÄVER EN STABIL IT-PARTNER.

Har du en vän, vars arbetsplats skulle behöva en pålitlig och bra IT-partner i dessa tider? En partner som dessutom kan hjälpa till att identifiera överflödiga tjänster och licenser som bara kostar pengar i onödan?

Fyll i deras uppgifter så hör vi av oss till dem och erbjuder en kostnadsfri genomgång av deras IT-miljö. OBS Tänk på att först meddela personen i fråga att du tänker tipsa oss om dem då vi i vårt samtal till dem nämner att tipset kommer från dig.

För varje tips som du lämnar som leder till ett digitalt eller fysiskt möte får du välja mellan en digital trisslott eller att vi i ditt namn planterar ett träd via Vi-skogen. Genom att vi planterar ett träd i ditt namn bidrar du till att minska fattigdom och förbättra vår gemensamma miljö. Valet av trisslott eller träd väljer du i formuläret.

Om den kostnadsfria genomgången dessutom leder till en ny kund till oss är du med om att vinna en grym allt-i-ett dator från Lenovo och den du tipsat om får en fri månad*

*Rekommendationer gäller endast nya kunder som inte redan har tjänster hos oss. Vinnaren av datorn avgörs genom en slumpvis dragning av de tips som inkommit till oss via formuläret på hemsidan och där tipset har lett till en ny avtalskund till Coegi oavsett storlek på affären. Giltighetstid tom. 31 december 2020. Vinnaren av datorn är sedan välkommen att hämta datorn på vårt kontor i centrala Göteborg eller få datorn skickad till sig mot avgift från transportbolaget.

LENOVO V410z

V410z allt-i-ett-dator är redo för arbete. Den är kraftfull, snabb och lätthanterad och gör det enkelt att öppna filer, köra program och arbeta med flera saker samtidigt. Den stora bildskärmen är antireflexbehandlad så att du kan fokusera på det viktiga – få jobbet gjort. Den är dessutom energisnål och har utökade säkerhetsfunktioner, så att du sparar pengar och får sinnesro.

Processor: i5-7400T

RAM: 8GB

Hårddisk: 256GB M.2 SSD

Bildskärm: 21.5" FullHD

OS: Windows 10 Pro

Övrigt: DVD-brännare, kamera & blåtand

V410z i5 7400T 8GB 256M2 FHD MB B C W10P