OFFICE 365

Office 365 är en komplett applikationssvit för verksamhetens kommunikation, samarbete och produktivitet.

Hela Office-paketet som ni känner det, men i molnet!

Office 365 handlar om att göra det enklare och mer effektivt att driva sin verksamhet. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett vart ni befinner er. Och det till en låg kostnad baserad på antal användare. Med Office 365 underlättar ni projektarbeten, dokumentdelning och får tillgång till önskade Office-applikationer, överallt – när som helst.

3 anledningar till att välja Office 365:

  1. Användarvänligt: Medarbetare kommer snabbt igång med de välbekanta Office-verktygen som de redan kan och använder dagligen. Alla de nya tjänsterna som också ingår är lätta att lära sig och enkla att komma igång med.  
  2. Fast pris: Fast pris per användare och månad. Lösningar som tidigare använts av storföretag är nu lättillgängliga för verksamheter oavsett storlek. 
  3. Säkerhet: Er information skyddas med högt ställda krav på både fysisk och digital säkerhet. Informationen tillhör er, Microsoft läser inte din e-post eller använder den för reklamändamål.

Vilket abonnemang som passar er och er verksamhet hjälper vi på Coegi er gärna med! Önskar ni backup av er data i Office 365? Givetvis hjälper vi även till med detta!

VÄRDET MED OFFICE 365 VIA COEGI

-Skulle ett mail, en mapp eller en fil ändras eller tas bort av misstag kan vi med vår backup* för Office 365 återskapa mailet, mappen eller filen även om det gått mer än 30 dagar.

-Våra kunniga medarbetare säkerstället att ni har de licenser och abonnemang som er verksamhet och era medarbetare behöver för att vara effektiva, produktiva och kreativa i sitt arbete.

-Vi hjälper att återställa data från uppsagda Office 365 abonnemang med vår backup*.

-Svensk och engelsk support tillgänglig för era medarbetare under kontorstid eller 24/7/365.

*Backup av Office 365 abonnemang är en tilläggstjänst och ingår inte som standard i Office 365 abonnemang.
MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV
ÄR NI INTRESSERADE AV EN ELLER FLERA AV VÅRA TJÄNSTER?

Kontakta oss för kostnadsfritt lösningsförslag.

    Läs om hur vi hanterar era uppgifter