COEGI ONLINE

Har ni tagit beslutet att inte längre drifta egna servrar på plats hos er, men fortsatt önskar drift av era program och data i Sverige?

VAD COEGI ONLINE ERBJUDER

För att leverera Coegi Online har vi två moderna datacenter i Sverige. Två hallar ger extra säkerhet och trygghet för såväl oss som för våra kunder.

Vi, liksom våra kollegor i branschen, arbetar med marknadsledande leverantörer inom hårdvara och mjukvara såsom HPE, IBM och Microsoft där allt övervakas via en gemensam plattform.

Men vi skiljer oss ändå avsevärt från våra kollegor, vi tar ett ansvar för kunderna utöver det vanliga. Allt för att göra våra kunder nöjda och med glädje vilja rekommendera oss vidare.

Samtliga medarbetare hos Coegi har erfarenhet av att en extern leverantör hos tidigare arbetsgivare har haft ansvar för driften av verksamhetskritiska funktioner och programvaror. Gemensamt delar vi alla samma bild, det känns inte som att leverantören förstår eller tar oss på allvar.

Coegi Online är därför tjänsten som innefattar allt som behövs för att det ska fungera på ett bra sätt. Inte bara larmhantering och felsökning utan ett proaktivt arbetssätt, som låter oss verka rådgivande och ge en hög servicekänsla.

Om ni inte uppnår konkret affärsnytta med er egen drift eller hos er nuvarande leverantör, har ni mycket att vinna på Coegi Online och de experter som medföljer!

VÄRDET MED COEGI ONLINE

-Slipp fokus på drift, er data och era applikationer är trygga i Sverige.

-Säker och behörighetsstyrd åtkomst till er data och applikationer. Oavsett var ni befinner er, oavsett tid på dygnet.

-Slipp krångel med garantier, support och avtal på en volym som kanske inte nyttjas. Med Coegi Online kan ni enkelt skala upp och ner resurser och tjänster efter era behov. Allt placerat i Coegis egna datahallar i Sverige.

-Svensk och engelsk support tillgänglig för era medarbetare under kontorstid eller 24/7/365.

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV
ÄR NI INTRESSERADE AV EN ELLER FLERA AV VÅRA TJÄNSTER?

Kontakta oss för kostnadsfritt lösningsförslag.

    Läs om hur vi hanterar era uppgifter