MOLNTJÄNSTER

Ta chansen att ”plocka russinen ur kakan” med Coegi som molnleverantör.

Utvecklingen av molntjänster går i rasande fart. Vi förstår om ni kanske blir överväldigade av utvecklingstakten och alla alternativ som finns tillgängliga och alla olika val som måste göras. Ta chansen att ”plocka russinen ur kakan” med Coegi som molnleverantör.

VI HITTAR RÄTT LÖSNINGAR FÖR ER

Det är lätt att se fördelarna i molntjänster. Obegränsad leveranskapacitet, att snabbt kunna skala (d.v.s. öka och minska omfattningen av sina tjänster), slippa investeringar i licenser och hårdvara, slippa fokusera på driften av IT-miljön, och istället fokusera på att utveckla och förbättra verksamheten.

Men ibland kanske inte molnet är optimalt för er? Ibland kanske en kombination av molnet och en lokal lösning är bäst, eller helt enkelt bara något lokalt.

Vi på Coegi följer kontinuerligt utvecklingen av såväl befintliga som nya molntjänster och hjälper er gärna att välja lösningar som skapar effektivitet, produktivitet, säkerhet och samtidigt är i enlighet med rådande lagstiftning.

För att göra valet enkelt för er har vi samlat och kvalitetssäkrat de absolut populäraste molntjänsterna som finns att tillgå idag, för att ni ska kunna plocka russinen ur kakan, helt enligt era krav och behov.

LÅTER DET HÄR SOM NÅGOT FÖR ER?

Kontakta oss idag för att komma igång så snart som möjligt.