SÄKERHETSHANTERING

Enhetlig säkerhetshantering och avancerat skydd mot hot.

Vi finns för att hjälpa er!

ATTACKER ÄR OUNDVIKLIGT - MEN DET BEHÖVER INTE PÅVERKA VERKSAMHETEN

Vanligtvis är verksamheter fångade i ett reaktivt läge när det gäller att skydda sin kritiska data och infrastruktur. Förklaringen till detta är en kombination som i så många fall av olika faktorer så som tid, mänskliga resurser och IT-säkerhetskompetens inom verksamheten som på eget ansvar skall underhålla och agera 24/7/365 över en eller flera proaktiva övervakningsapplikationer. Trots att det som kan tyckas vara ett "jämmer och elände" scenario så finns det alltid ett ljus på andra änden av tunneln!

Er säkerhetshantering kan både vara proaktiv och flexibel, vara baserad på samma teknik som idag digitaliserar er verksamhet och utan att stjäla värdefulla resurser från er. Låt oss på Coegi hjälpa er att:

  1. Lättare minska påverkan av en attack
  2. Minska sannolikheten för framgångsrika attacker

 

FÖRSTÅELSE

Vi hjälper er att identifiera och reagera effektivt på hot med insikter i säkerhetsläget och de risker era resurser utsätts för.

IMPLEMENTATION

Vi hjälper er att ta fram och anpassa konsekventa säkerhetspolicys och möjliggör de kontroller som är avgörande för effektiv säkerhetshantering för er verksamhet.

AUTOMATISERING

Vi stärker er verksamhet säkerhet med inbyggd intelligens, rekommendationer och expertråd från IT-säkerhetsexperter. 

ER SÄKERHET ÄR VÅR PRIORITET!

Kontakta oss idag för att komma igång så snart som möjligt.