Loading...

PARTNER: MICROSOFT

Coegi och Coegis medarbetare har en lång historia, både utanför som innanför partnerskapsramen, med Microsoft och vi lever som vi lär.

För oss på Coegi är Microsofts lösningar en viktig del i vår egna och våra kunders verksamhet. Coegi levererar dagligen lösningar inom SharePoint, Azure och Office 365.

KRAFTFULLA LÖSNINGAR OCH UPPDATERADE MEDARBETARE

Vi vet vilken kraft Microsofts molnlösningar levererar när de används på rätt sätt. All vår mail ligger i Exchange Online, vårt intranät använder SharePoint Online, vi tar säkerhetskopior till Azure där vi även driftar programvaror och hemsidor och våra kundprojekt hanteras i Office 365 Planner. Och vi har så klart våra virtuella möten över Skype for Business.

Vi levererar tjänster till våra kunder och till våra partners. Alla våra medarbetare har möjlighet att besöka de bästa Microsoft-konferenserna för att hålla sig à jour med de senaste.

SHAREPOINT

Vi tycker att SharePoint Online är en fantastisk plattform. Stort affärsvärde kan skapas med enkla medel. I rätt läge kan SharePoint Online vara en väldigt kraftfull bas för att stötta komplexa affärsprocesser med hög användbarhet.

Vi älskar att ta fram lösningar som baseras på SharePoint Online. Lösningar som är enkla att använda samtidigt som de är kraftfulla och upplevs som ett stöd i vardagen och inte ett hinder. Och bäst av allt, många gånger ingår SharePoint Online redan i ett befintligt Office 365 abonnemang.

AZURE

Azure är en öppen och flexibel molntjänstplattform som enkelt kan integreras i din befintliga IT-miljö. Microsofts moln- och plattformstjänster finns i Microsofts datacenter som är placerade på flera olika platser runt om i världen, där Irland, Tyskland och Nederländerna är närmast Sverige.

Med Azure får ni snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter som används för att bygga en komplett IT-lösning.

OFFICE 365

En del tror att Office 365 bara är en ytterligare version av Office-paketet (Word, Excel, PowerPoint och Outlook) men så är det inte. Office 365 innehåller visserligen Office-paketet men det slutar inte där. Med Office 365 har du suveräna verktyg för att kunna jobba smartare och framför allt tillsammans. Det finns bättre sätt att än att e-posta allt fram och tillbaka i all oändlighet. Ha istället tillgång till allt tillsammans, oavsett var du är eller vilken enhet du har.

CASE MED OFFICE 365

Office 365 handlar om är att göra det enklare och effektivare att driva ett företag. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett var du/ni än är någonstans.

GÖTEBORGS FRIIDROTTSFÖRBUND

Göteborgs Friidrottsförbunds IT-miljö har ett stort fokus på flexibilitet och innehåller bland annat olika Office 365 abonnemang i alla led där det passar.

LÄS MER

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Microsoft

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER