Loading...

PARTNER: PRODOC

Vi på Coegi samarbetar med Prodoc

Prodoc skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.

MANAGED PRINT SERVICES

Prodoc tillhandahåller funktionsåtagande för skrivarlösningar.

Genom att outsourca din utskriftshantering frigör du värdefull tid och kan fokusera på din kärnverksamhet.

I tjänsten ingår skrivare, nätverkskopplingar, förvaltning, service och underhåll. I tjänsten ingår även statistik på faktiskt nyttjande av enskild utrustning och genom denna kan leverantören ge förslag om förbättringar och optimering av nyttjandet av utrustning.

Det finns många skäl till att ta ett helhetsgrepp på utskriftsfunktionen hos ett företag; kostnadskontroll är ett, miljöaspekten en annan. En tredje, minst lika viktig anledning är att skydda känsliga uppgifter från att hamna i fel händer. Prodoc har mjukvarorna som krävs för att skräddarsy ett dokumenthanteringssystem utifrån varje organisations behov.

MANAGED OFFICE SERVICES

Mötesrummet är platsen där stora beslut tas, kreativa idéer skissas fram och de viktigaste affärerna görs. Prodoc har utvecklat tjänsten Managed Office Services där tekniken möter kundens krav på funktion, enkelhet och design i konferens- och mötesytor.

Snygga och smidiga bordsbrunnar till konferensrum. Rumsbokare med användarvänliga gränssnitt. Effektiva videolösningar och digitala informationsskärmar/digital signage. Placering och montering av projektorer, digitala skärmar och skärmväggar. Allt är oerhört viktigt för att göra modern kontorsdesign användbar, effektiv och lustfylld för användaren.

Inom tjänsten Prodoc Managed Office Services ansvarar Prodoc för alla komponenter, dess garantier, hållbarhet, livslängd och utbytesgarantier.

MANAGED VIDEO SERVICES

Prodoc har satsat på att göra video lätt att leva med! Erbjudandet är komplett – alla ingående komponenter som utgör en videolösning designas, levereras och underhålls av oss under hela avtalstiden.

Prodoc är expertpartner till Lifesize, en division av Logitech och är pionjär och världsledande inom high-definition video collaboration. Visionen är att göra videokonferenser universellt. Lifesize-lösningar är enkla att köpa, installera, använda och förvalta. Prodoc erbjuder videokonferensutrustning och programvara samt ett komplett sortiment av videoinfrastruktur, på plats eller i molnet. Inom tjänsten hanteras all funktionalitet för flerpartsmöten.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Prodoc

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER