Loading...

PARTNER: LENOVO

Vi på Coegi hjälper gärna dig med rådgivning för dig som önskar Lenovo produkter och lösningar för er verksamhet.

Vi har duktiga medarbetare som tar sig tid att förstå just era behov. Det kan innebära alltifrån datorer (bärbara som stationära), servrar, surfplattor, skärmar eller att hitta mjukvara som passar just er verksamhet. Inget önskemål är för stort eller litet för oss och vi lyssnar gärna på nya idéer för att tillsammans hitta lösningar för att på sådant sätt ge dig bästa service.

KOMPLETTA FÖRETAGSLÖSNINGAR

De program och datorer du har i din arbetsmiljö ska ge dig maximal nytta i din verksamhet. Att sedan få det att bli så är inte alltid så lätt… Det är här vi på Coegi kommer in i bilden.

Med oss i ryggen har vi på Coegi inte bara våra egna tekniker som gärna använder Lenovo datorer i sitt dagliga arbete, vi är även Lenovo Business Partner. Som Lenovo Business Partner får vi sälja, fakturera, implementera och supporta Lenovos produkter. Förutom allt det föregående som har stora fördelar för så väl oss som för våra kunder så har vi också Lenovo och IBM nära till hands när det kommer till support av deras produkter och i värsta fall… garantiärenden när tekniken bara inte vill samarbeta!

Kort sagt, hos oss på Coegi kan ni få expresservice och en personlig tekniker som kan Lenovo så ni kan fokusera på er verksamhet. Tillsammans hittar vi lösningar som inte utgör hinder för er utveckling.

LENOVO OCH ARBETSPLATS SOM TJÄNST

Det i särklass vanligaste operativsystemet när det kommer till Lenovo datorer är Microsofts operativsystem, Windows. Windows 7 Professional lik väl som Windows 10 Professional är fullt kompatibelt med Arbetsplats som tjänst. Detta innebär konkret att oavsett vilket operativsystem ni kan tänkas ha så kan även ni få en fungerande IT-arbetsplats för era medarbetare där våra proaktiva åtgärder löser problem innan de uppstår samt att era användare har någonstans att vända sig med sina IT-frågor.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Lenovo

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER