Nya säljare Coegi

Vi välkomnar Lisa och Yana! Solen strålar över Göteborg!

Idag hälsade vi våra nya kollegor Lisa och Yana varmt välkomna till oss på Coegi.

Lisa Nilsson har under de senaste tre åren arbetat parallellt på Skandinaviens största skokoncern samtidigt som hon erhållit en dubbel-kandidat. På fritiden, dvs morgon/middag/kväll/nästa all ledig stund, tränar Lisa allt som du kan finna inom ett gyms lokaler. Lisa börjar sin karriär på Coegi som säljare.

Yana Prokhorova har under de senaste åtta åren arbetat med kvantitativa marknadsundersökningar inom läkemedels- och sjukvårdsindustrin. De senaste två åren har hon parallellt även läst en distansutbildning i Entreprenöriellt företagande. På fritiden umgås Yana med sina barn och sin familj och unnar sig gärna en långpromenad. Men passa er, hon tränar även teakwando! Yana börjar sin karriär på Coegi som säljare.

Varmt välkomna till Västsveriges mest omtyckta IT-företag önskar era nya kollegor!

Coegi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-04-01 17:34:06

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?