VI HÄLSAR JOHAN HERMANSSON VARMT VÄLKOMMEN!

Johan kommer i rollen som Customer Success Manager att arbeta med våra kunder i fullt fokus. Han kommer att ha tät kontakt med vår ledning och vår försäljningsorganisation för att säkerställa att kundnöjdheten hålls hög hela vägen genom kundlivscykeln. Johan brinner verkligen för kundvård och att bygga långsiktiga och starka relationer. Hans lugna personlighet i kombination med analytiskt tänk och ordning och reda på detaljer, kommer garanterat att göra nytta för såväl oss som våra kunder.

Johan kommer senast från försäkringsbolaget If, där han arbetat som privatrådgivare. Under sina år tid hos If har han också studerat heltid på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, där han slutfört en masterexamen i företagsekonomi med innovation och entreprenörskap som inriktning. Passande för oss, eller hur?! Innan studierna arbetade Johan några år på den nationella IT-driftledningsenheten i Försvarsmakten samt innan det, några år inom internet/telecom hos Kinneviksägda Transcom.

Vi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

För att ta kontakt med Johan, ring vår växel och ge honom ett varmt välkomnade som Coegis senaste tillskott:

Tel: 031-762 55 30

…eller maila Johan direkt på johan.hermansson@coegi.se

Datum: 2018-07-02 12:40:01

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?