TechROi väljer Coegi som sin nya IT-partner

Publiceringsdatum 2019-12-11

TechROi startade 1991 och är ett teknikföretag inom ingenjörstjänster. Deras medarbetare arbetar engagerat och flexibelt med teknikkonsultation. De utmanar sig själva varje dag för att ligga i framkant när det gäller såväl planerade marknadsanpassningar som nytänkande.

Kundernas krav på deras förmåga att leverera tjänster med hög kvalité driver dem att hela tiden att utvecklas. De arbetar marknadsanpassat med expertis inom teknik, produkter, kvalitet, anläggningar och informationslösningar för hela produktutvecklingskedjan. Deras kunder är verksamma inom olika utvecklingsintensiva industribranscher. Det har gett dem en unik branschexpertis som deras kunder drar nytta av. Genom deras arbete utvecklar de framtiden tillsammans med deras kunder.

TechROi:s ambition är att fortsätta växa i Sverige och Europa. Idag finns de i Västra Götalands Län.

Att kontinuerligt växa och leverera nytänkande tjänster är för många verksamheter en utmaning. Inte minst i samband med den ökade digitaliserings- och globaliseringstakten. Utmaningen blir dock enklare om de medarbetare som kontinuerligt levererar värde till sina kunder kan vara trygga i en skalbar och framtidssäkrad IT-miljö. För att kunna fokusera på sina kunder och sin verksamhet valde TechROi Coegi som sin IT-partner. 

– TechROi står inför en stor utmaning med stora förändring inom företagsgruppen, vilket betyder att IT-behovet radikalt förändras. TechROi har letat efter en ny hårdvarulösning som tjänst för att ersätta den traditionella IT-lösningen bestående av egna servrar, som behöver ersättas av åldersskäl. Samtidigt som man behöver ha en modern lösning, som hänger med i tiden och ger flexibilitet. Traditionella lösningar som vi har tagit fram som alternativ tidigare, har visat sig bli för kostsamma, säger Kenneth Ehn, IT-samordnare på TechROi.

Coegis åtagande initialt innefattar helhetsdrift av TechROis verksamhetskritiska programvaror i Microsoft Azure via Windows Virtual Desktop, klienthantering och Microsoft 365 Business abonnemang avseende samtliga nuvarande som framtida medarbetare.

– Så när Coegi kom med en molnlösning så var det som handen i handsken på vad TechROi sökte efter, en molnpartner som visar vägen framåt. Detta ger TechROi förutsättningar att koncentrera sig på kärnverksamheten att hänga med i teknikutvecklingen, samt ge oss valfrihet och den säkerhet som vi behöver, säger Kenneth Ehn, IT-samordnare på TechROi.

Coegis uppdrag sträcker sig initialt över tre år och målet är att avtalet ska leda till förbättringar på flertalet plan inom IT-miljön. Coegi skall bidra med att skapa moderna och säkra arbetsplatser som låter TechROis medarbetare skapa värde för deras kunder. Detta dels genom ett modernt fjärrskrivbord baserat på Windows 10 med stöd för multi session, samt en modern integrerad lösning som kombinerar klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhets- och enhetshantering.

– Vi är extremt glada och stolta att ett framåtlutat teknikföretag som TechROi väljer oss på Coegi som deras nya Microsoft- och IT-partner. Vi brinner för att leverera service och högkvalitativa IT-tjänster dagligen till våra befintliga kunder och att TechROi väljer oss som IT-partner är ett kvitto på att vi gör rätt saker. Extra roligt är även att de väljer en ny stark tjänst från Microsoft, Windows Virutal Desktop, samt att de redan tidigt såg värdet i de tjänster och den service vi levererar. Vi ser framemot ett långt och givande samarbete tillsammans där vi båda får förmånen att vara med på varandras resa, säger David Åkerberg, Säljare på Svenska Coegi AB.

För mer information, vänligen kontakta:

David Åkerberg, Säljare, Svenska Coegi AB

Tel: +46 76-771 55 34, e-post: david.akerberg@coegi.se

Patrik Kekonius, Försäljningschef, Svenska Coegi AB

Tel: +46 76-771 55 38, e-post: patrik.kekonius@coegi.se

TechROi är verksamt inom flera branscher såsom fordonsindustrin, flygindustrin samt övrig tillverkningsindustri. TechROi har bred kompetens inom mekanik, mekatronik, elektronik och provning med flera. Med deras kompetens kan de tillföra rätt egenskaper in i sina kunders projekt. Deras kärnvärden är engagemang, kvalité och flexibilitet. http://www.techroi.com/

Coegi tillhandahåller Coegi Modern WorkplaceEn modern integrerad lösning som kombinerar klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhet och enhetshantering i kombination med så väl backup som vår egen högkvalitativa och lösningsorienterade servicedesk , Coegi ServicesHeltäckande drift-, moln- och nätverkstjänster i egna datacenter likväl som i Microsoft Azure, Coegi AssistInköp, konsultationer, rådgivning och utbildning, Coegi SecurityIdentitetshantering, informationssäkerhet, skydd mot interna som externa hot, allt övervakat 24/7/365. www.coegi.se

Datum: 2019-12-11 14:52:52

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?