SVENSKA LIVRÄDDNINGSSÄLLSKAPET GÖTEBORG VÄLJER COEGI SOM IT-PARTNER!

Leveransen är Arbetsplats som tjänst, Antivirus och Backup för Office 365. Dessa tjänster gäller för samtliga medarbetare. Flytten från nuvarande leverantör genomförs genom att implementera lösningar mot nuvarande utmaningar, inventering av IT-miljön samt att ha tillgängliga resurser vid driftsstart.

SLS Göteborg är en ideell förening som har till ändamål och främsta uppgift att främja allmän simkunnighet, verka för utbredd kunnighet i livräddning och propagera för säkerhet vid all verksamhet i anslutning till vatten och isar.

Avtalstiden gäller under 36 månader.

Coegi erbjuder kunder helhetslösningar med målet att bli Sveriges mest rekommenderade IT-företag. Helhetslösningarna uppnås genom dels egna datacenter och egen kompetens, men även genom nära samarbetspartners. Patrik Kekonius är mycket glad över att SLS Göteborg valde Coegi och ser att den positiva tillväxten för Coegi fortsätter.

E-post: patrik.kekonius@coegi.se

Tel: 076-771 55 38

Vi som individer inom våra områden vill vara bäst, vi som grupp vill vara Sveriges mest omtyckta IT-företag! Vi är inte längre bort än ett mail eller samtal – oavsett om du vill bli kund eller har varit med oss sedan 2004. Så fortsätt att lägga din tid på det du helst vill. Vi älskar IT! Så du kan älska annat!

Datum: 2017-11-15 17:50:17

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?