Lenovo ThinkSmart Hub 500 för Teams

Smidigare Teams-möten med Lenovo ThinkSmart Hub

Alla vet hur det känns att ha en minut kvar till ett viktigt Teams-möte, för att sedan upptäcka att det skall kopplas in diverse HDMI- och USB-kablar, ändra om bland ljudenheter och videoenheter m.m. Alltid är det något som tycks krångla innan man är redo att ansluta till Teams-mötet. Med Lenovo ThinkSmart Hub 500 för Teams, är dessa problem ett minne blott.

Skippa krångel innan mötet

Det fina med ThinkSmart Hub 500 i kombination med Microsoft Teams Room-applikationen, är hur enkelt det är att ansluta till ett Teams-möte. Oavsett om ditt möte är schemalagt eller om du startar ett nytt möte direkt på touchskärmen, är allt förberett och klart. Inget krångel med kablage, ljud- eller videoinställningar eller dylikt. ThinkSmart-hubben är ständigt kopplad mot er skärm/skärmar och konferensutrustning med korrekta inställningar.

Styr dina kallelser via Outlook eller Teams

ThinkSmart Hub 500 integreras med er Outlook-kalender, så att det enda du behöver göra för att koppla din möteskallelse till er konferenshubb, är att lägga rätt konferensrum som Plats i din möteskallelse. Du kan välja själv om du föredrar att göra detta direkt via Teams eller använda Outlooks kalendervy.

Kom ihåg att du måste trycka på knappen Teams-möte om du kallar till ett möte från Outlook (se bild nedan eller videon längre ned, för ett rörligt exempel):

Glöm inte att trycka på knappen Teams-möte när du kallar till ett möte genom Microsoft Outlook

Lika enkelt även om du vill ansluta din egen dator

En av fördelarna med att ansluta sin egen dator direkt mot skärm och konferensutrustning, är att man behåller kontrollen över alla inställningar och enkelt kan dela sin skärm i mötet. Detta går du inte miste om, trots att mötet drivs av Lenovo ThinkSmart Hub. Med en HDMI-kabel kopplad från hubben, så presenteras ditt material automatiskt i mötet om du ansluter din dator. Samma sak gäller om du ansluter dig med kabeln, utan att vara i ett aktivt möte, men med skillnaden att du då ansluts direkt mot er skärm. Perfekt för interna arbetsmöten, där ingen är med och arbetar via Teams.

Anslutningsbarhet och flexibilitet med Lenovo ThinkSmart Hub

Lenovo ThinkSmart Hub 500 har inbyggd högtalare, mikrofon och en rad in- och utgångar. Detta för att ge största möjliga anslutningsbarhet med diverse kringutrustning. Hubben tillåter även dubbla skärmar, vilket verkligen är fördelaktigt om ni ofta använder ert konferensrum till videomöten där ni både vill se mötesdeltagarna och det material som presenteras på samma gång. Hubben placerar automatiskt presentationsmaterialet på den ena och mötesdeltagarna på den andra, så att ni slipper välja mellan att se endast det ena eller det andra.

Användning av dubbla skärmar med Lenovo ThinkSmart Hub 500 för Teams
Bildkälla: lenovo.com

Något som är nytt gällande Microsoft Teams Room, är också att lösningen ger stöd för att ta emot bokningar från personer som använder sig av Zoom och Cisco WebEx som konferenslösning istället för Teams. Deras möteskallelser hanteras precis likadant som era vanliga Teams-möten i hubben, utan att du behöver skaffa konton eller åsidosätta hubben och konferensutrustningen för att ansluta. Smidigt va?

Vi visar själva hur smidigt det fungerar i praktiken

Paketerbjudande

Just nu är det en väldigt förmånlig tid att köpa Lenovo ThinkSmart Hub 500 för Teams. Genom vårt täta partnerskap med både Lenovo och Microsoft, kan vi på Coegi nämligen erbjuda er ett paketpris på ThinkSmart Hub 500, Teams-licensen från Microsoft och vår proffsiga Servicedesk. Vår Servicedesk adderar stöd på distans gör det enkelt att få hjälp med inställningar, uppdateringar och annat av er nya konferenshubb. Att vi dessutom svarar på majoriteten av alla supportsamtal inom 30 sekunder, gör ju det hela ännu bättre, eller hur?

Vill du ta del av paketerbjudandet eller bara veta lite mer detaljer? Ta kontakt med oss via knappen nedan, så får ni priser och all nödvändig information inför ett beslut. Erbjudandet gäller till och med den 6 november, men vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning innan dess.

Självklart kan vi också hjälpa er med kringutrustning, som gör att även övriga delar av er konferenslösning kan få sig ett lyft i samband med implementationen av hubben.

Datum: 2020-10-23 13:26:55

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?