Öka er försäljning med Dynamics 365 Sales Professional

Så kommer ni igång med Dynamics 365 Sales Professional

Består mycket av er säljprocess i att leta efter information ni skrivit ner på olika post-it lappar, e-post eller dokument som finns utspridda överallt? Digitalisera er säljprocess med Dynamics 365 Sales Professional och öka er försäljningsproduktivitet.

Dynamics 365 plattformen

Microsoft Dynamics 365 består av en uppsättning intelligenta affärsappar som hjälper er att driva er verksamhet och få bättre resultat genom prediktiva, AI-underbyggda insikter. Här kan man baserat på ert behov välja en eller flera appar i plattformen som underlättar er vardag. Från Microsofts sida har man även sett till att rejält premiera de kunder som väljer mer än en app. Så inte nog med att man som kund får ut mer från sin data när man kan agera utifrån insikter från hela verksamheten, man får även per automatik en kraftig rabatt*

Att komma igång med Sales Professional

Att komma igång med Sales Professional är och skall vara lätt. Detta oavsett vilket system eller sätt ni tidigare hanterat era kunder på. Från vårt håll lovar vi att ni är igång till fastpris på 1 vecka.

Den vanligaste kundresan för de som inte bekantat sig med systemet sedan tidigare inleds ofta med att vi visar systemet och kartlägger er nuvarande försäljningsprocess. Vi gör detta för alla som önskar så att man skall vara trygg när skall byta. När beslutet sedan är taget att komma igång bokar vi tillsammans med kunden in en leveransvecka som passar kunden bra. Under leveransveckan implementeras systemet för kunden och vi håller utbildning för berörda personer. Allt för att man skall komma igång så snabbt som möjligt med systemet och känna sig trygg i den nya digitaliserade försäljningsprocessen. Kort sagt: enkelt, tryggt och prisvärt!

Veta mer om Sales Professional?

Det är inte alla av oss som direkt alltid vill prata med en säljare i steg 1. Man kanske vill läsa på lite själv och se vilka frågor som uppstår i verksamheten. I fallet att ni känner igen er i detta rekommenderar vi att ni besöker vår Sales Professional sida. Här kan ni själva läsa i lugn och ro, hämta hem vårt produktblad och se en tidigare inspelning när vi och Microsoft visar systemet.

Kampanj på Sales Professional!

Fram till och med nästa sommar bjuder vi på licenskostnaden i 4 månader vid 12 månaders avtal. Kampanjen är centralt styrd från Microsoft och kan komma att ändras baserat på för oss externa faktorer. Så vänta inte för länge – öka era säljares försäljningsproduktivitet idag!

*För kunder som exempelvis har Microsoft Dynamics 365 Business Central och önskar köpa till Sales Professional sjunker det ordinarie licenspriset per fullanvändare från 568 kr / anv / mån till 175 kr / anv / mån.

Datum: 2020-09-03 10:07:08

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?