Vertical Gallery

[vc_row padding_top_multiplier=”6x” padding_bottom_multiplier=”6x”][vc_column][fildisi_empty_space height_multiplier=”3x”][/vc_column][vc_column width=”5/12″][fildisi_title heading_tag=”h1″ heading=”h2″ animation=”eut-fade-in-left” margin_bottom=”0″]Creative[/fildisi_title][fildisi_title heading_tag=”h1″ heading=”h2″ animation=”eut-fade-in-left” animation_delay=”400″]Design Solutions[/fildisi_title][fildisi_title heading=”subtitle-text” animation=”eut-fade-in-up” animation_delay=”600″]We take your ambitions seriously[/fildisi_title][/vc_column][vc_column width=”7/12″][vc_column_text text_style=”leader-text” animation=”eut-fade-in-up” animation_delay=”600″]Lorem ipsum massa diam urna ac, vestibulum vel tempus imperdiet hendrerit neque tempor vitae viverra nec lobortis non quis, sollicitudin.[/vc_column_text][fildisi_empty_space][vc_column_text text_style=”leader-text” animation=”eut-fade-in-up” animation_delay=”600″]Donec lectus laoreet, non Praesent lacinia a ultrices torquent massa Donec semper. Felis vitae neque Suspendisse torquent ut non Suspendisse ipsum sollicitudin id fringilla leo, eu lectus eu volutpat nibh.[/vc_column_text][fildisi_empty_space height_multiplier=”2x”][fildisi_title heading_tag=”h5″ heading=”link-text” animation=”eut-fade-in-up” animation_delay=”800″]Software Used[/fildisi_title][vc_column_text animation=”eut-fade-in-up” animation_delay=”1000″]Adobe Photoshop, 3ds Max[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top_multiplier=”” padding_bottom_multiplier=”4x”][vc_column][fildisi_single_image image_mode=”extra-extra-large” image=”2150″ animation=”eut-fade-in-up”][fildisi_empty_space][fildisi_single_image image_mode=”extra-extra-large” image=”2151″ animation=”eut-fade-in-up”][fildisi_empty_space][fildisi_single_image image_mode=”extra-extra-large” image=”2152″ animation=”eut-fade-in-up”][/vc_column][/vc_row]

Datum: 2016-08-03 08:13:18

Dela:

NYHETER

Yana Prokhorova säljare Coegi

Coegi förstärker sin säljorganisation mot ökad tillväxt

Coegi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

Vårt senaste tillskott har ännu inte börjat hos oss men vi vill ändå passa på att varmt välkomna Yana Prokhorova som tillträder som säljare hos oss den 1 april.

Yana arbetar i dagsläget som projektkoordinator på ett bolag som bedriver marknadsundersökningar inom läkemedels- och sjukvårdsindustrin. Hon är van att söka upp personer inom de målgrupper som efterfrågas, både via mail och telefon och rekrytera dessa till att delta i de undersökningar som ska genomföras. Yanas röst kommer med andra ord bli välbekant för våra framtida kunder!

Nu i mars månad är Yana färdig med en distansutbildning inom entreprenöriellt företagande – en utbildning som bara triggat henne att jobba ännu mer inom försäljning och service. Utbildningen, arbetslivserfarenheten, målmedvetenheten, att motiveras av höga tillväxtambitioner och att Yana är en utåtriktad och trevlig tjej med en positiv energi gör henne till en klockren match för så väl oss som jobbar på Coegi som våra framtida och nuvarande kunder.

Varmt välkommen Yana till Västsveriges mest omtyckta IT-företag!

Datum: 2019-03-12 19:23:15

Dela:

NYHETER

Outlook i offline-läge

Coegi bjuder på IT-tips

Vi har förmånen att på daglig basis ge tips, råd och support till hundratals användare runt om i Norden. Medarbetare hos våra kunder verksamma inom restaurang, logistik, bemanning, bygg, tillverkning, fastighet, konsult och kollegor inom IT-branschen. Vissa till och med 24/7/365. Nu bjuder Coegi på IT-tips!

Trender och röda trådar i ärenden

Av de inkomna ärenden till vår servicedesk* dyker det ibland upp mönster eller trender kring vad våra kunders medarbetare har på hjärtat när de kontaktar oss. För att göra det enklare har vi därför beslutat att göra små filmer som kan hjälpa så väl kunder som icke kunder till minskat IT-strul och en högre produktivitet – eller bara mer tid till annat. 

Avtal för IT-support

Som vi skrev i vårt senaste inlägg, IT-strul kostar företag miljardbelopp årligen, finns det en oro bland verksamheter för skenande kostnader i samband med IT-support. Denna oro skall man ha respekt för, framförallt då den för många verksamheter är en sanning. Avtal som antingen är helt och hållet baserade på timtaxa, har en begränsning i antalet tickets (ärenden) eller timmar som man får hjälp per månad. Inget som rimmar med våra avtal eller hur vår servicedesk agerar! En servicedesk som levererar IT-support skall leverera service och värde för sina kunder.

Saknar ni supportavtal eller önskar veta mer om hur vår servicedesk kan hjälpa era medarbetare? Tveka inte att kontakta oss!

Outlook i offline-läge

Har du märkt att du helt plötsligt inte får någon e-post? Du som brukar få hur mycket som helst vissa dagar. Eller att din kollega som du skickat ett viktigt dokument till är helt ovetande? Då kan det vara så att din Outlook är i offline-läge.

Vi visar dig hur du lätt fixar till detta i en handvändning så att du återigen kan vara produktiv !

Ett stort tack till Patrick Lundin, Alexander Matta, Johan Hermansson, Malin Boquist och Matilda Wettborg som skapat filmen.

*Servicedesk? Vår servicedesk är era medarbetares kompetens. Vi har verktygen, kompetensen och drivet som krävs för att ni ska kunna känna trygghet med att vi löser problemen som uppstår, samt att ni uppnår kostnadseffektivitet. IT ska ju trots allt bara fungera och möjliggöra nytta för er verksamhet både i det dagliga, men också mer långsiktigt. Ni väljer själva vilken omfattning av servicedesk ni behöver. Räcker normal kontorstid alldeles utmärkt, eller önskar ni utökade timmar, eller rent av 24/7/365?

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

Datum: 2019-03-07 19:47:02

Dela:

NYHETER

IT-support från Coegi

IT-strul kostar företag miljardbelopp årligen

Enligt Unionens undersökning om tjänstemännens vardag från 2017 framgår det att 133,5 miljoner arbetstimmar i privat näringsliv gick förlorade på grund av IT-strul. Det kostade arbetsgivarna 44,1 miljarder kronor. Orsaken är ofta att medarbetarna drar sig för att anlita en kompetent servicedesk och istället förlitar sig på att verksamhetens interna IT-avdelning skall kunna ordna allt. Så om IT-strul kostar enorma summor årligen, varför är vi då så rädda för att ta kontakt med vår externa servicedesk för IT-relaterade frågeställningar och varför arbetar vi inte mer preventivt med IT-problemen?

Oro för skenande kostnader avskräcker från att ringa servicedesken

Anledningen till att så få väljer att lyfta på luren för att kontakta en extern servicedesk är detsamma som i så många andra affärsrelaterade frågor – kostnaden. Många fortsätter att jobba i dåligt fungerande lösningar eller väljer någon annan sorts IT-lösning som är utanför IT-avdelningens kontroll. Detta eftersom de är rädda för att supporten ska bli för dyr då kostnaderna ofta är löpande.

Alla har nog erfarenhet av att det finns en uppsjö aktörer och underleverantörer, alla med olika former av kundservice och support. Inte sällan leder det till telefonköer och frekventa omkopplingar till andra avdelningar. I värsta fall kanske dessutom stora begränsningar i vad man får och inte får hjälp med.

”Äh, Erik kan säkert lösa det åt mig”

Bristen på bra externt stöd leder ofta till försök att lösa problemet själv eller med hjälp av en kunnig kollega. Problemet med att hantera ärenden internt är att ni då måste ha den bemanning och de kompetensmässiga resurser som krävs. Dessutom måste det byggas ett fungerande arbetssätt kring den interna ärendehanteringen.

Den tid och de kostnader som detta innebär slipper ni om ni istället väljer en servicedesk från en extern leverantör. Dessutom får ni bredden av er leverantörs samlade kompetens – något som väldigt få kan hushålla med internt. Det blir även ett mer flexibelt sätt att hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning vid sjukdom eller semestrar. Det blir dessutom minskat beroende av en enskild anställds kompetens, om ni har en ”Erik” som ofta rycker in, trots att han eller hon egentligen arbetar med något helt annat. Fördelen är också att kostnaderna för servicedesken anpassas utifrån rådande förutsättningar och antal användare – något som förstås växer och minskar i antal.

Proaktivt arbete med er servicedesk gör att ni slipper återkommande problem

Mycket handlar om proaktivitet – att arbeta för att problemen aldrig ens ska uppkomma. Fast pris per användare och månad skapar ett incitament för leverantören att säkerställa att så lite fel som möjligt inträffar. Är prissättningen löpande eller begränsad till X antal timmar per vecka eller månad? Då blir det lätt så att man avhjälper problemen provisoriskt – och de tenderar då att återkomma. För er IT-leverantör innebär förstås inte det något problem eftersom de kan debitera per timme. Att gå till botten med problemet kan innebära att väldigt mycket tid läggs på att lösa ett problem som ni som kund inte tagit höjd för kostnadsmässigt. Har ni ett fastprisavtal ligger det i bägges intresse att så lite fel som möjligt uppstår.

Vi på Coegi tycker att ni ska få bra IT-support från en professionell servicedesk, till ett fast pris. I samarbete med oss, gör vi ett stort förarbete för att säkerställa hög kvalitet i er miljö och att minimera risker. Vår kompetenta personal löser de allra flesta problemen direkt vid första kontakten, i kombination med garanterade svarstider både i telefon och e-post. Vi skapar även anpassningar, bistår med managering och gör lämpliga inställningar i er miljö för att säkerställa att så lite teknikkrångel som möjligt uppstår.

Vi erbjuder även standardrapporter som kartlägger ärendehanteringen och er IT-miljö. Där kan ni se inom vilka områden problem ofta uppstår och vi kan utifrån detta underlag föreslå förbättringar i miljön, alternativt hjälpa er att framställa lathundar som underlättar för era medarbetare. Rapporterna kan enkelt jämföras med andra aktörer i samma bransch och vi kan då påvisa problemområden som avviker eller rekommendera och applicera andra typer av smarta knep och lösningar. Vid en eventuell insats kan vi även ta ut uppföljande rapporter för att säkerställa att insatsen verkligen har lönat sig, jämfört med tidigare arbetssätt.

Ändra på ineffektiva arbetssätt med kvalitativ IT-support från en professionell aktör

I mångt och mycket handlar bra IT-support om att informera om hur man undviker ineffektivitet genom förändrade arbetssätt som ändå ger samma eller ännu bättre funktionalitet. För oss på Coegi handlar det i hög grad om att ständigt hålla våra kunder underrättade om vilka nya tjänster som tas fram och vilka möjligheter de kan ge dem.

I vår fastprismodell för servicedesk ingår bland annat all IT-support för Microsofts tjänster och svar på övriga IT-relaterade frågor som era medarbetare kan tänkas stöta på över i sitt dagliga arbete. Vi på Coegi kan även erbjuda en resurs på plats i din verksamhet under bestämda tider, helt utifrån era behov.


Servicedesk är Coegis flaggskepp och ansikte utåt. Tjänsten som aldrig tar semester, aldrig är sjukskriven och vars telefonslinga aldrig stängs av. När det stormar som mest – då står vi stabilt och är alltid redo att hjälpa er!
IT-support Coegi

Steget till den moderna arbetsplatsen med Coegi Modern Workplace

Visste ni förresten att vår servicedesk tillsammans med Microsoft 365 skapar Coegi Modern Workplace? Tjänsten är i korthet en molnbaserad arbetsplats som ger alla medarbetare säker realtidstillgång till sin information och chansen att samarbeta med varandra vart de än befinner sig. Vill ni även ha hjälp med att bestämma vem som har tillgång till vad och vart, så implementerar vi gärna apparna åt er och aktiverar smarta och produktiva policyer och funktioner utefter era unika önskemål.

Till dess att ni bestämt er för vår servicedesk eller Coegi Modern Workplace kommer här fem tips från Jonas Söderström, författare till boken ”Jävla skitsystem” och User Experience Strategist & Designer på InUse, som kan förbättra den digitala arbetsmiljön från Kollega.

1. Gör IT-ronder och undersök den digitala arbetsmiljön, relativt enkelt. Men det viktigaste och det svåra är att få en organisation att agera på de fynd man gör i skyddsronden. Det har hittills inte varit självklart. IT-ronder måste därför in i det reguljära systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM), för att undvika en parallell metodik för problem i den digitala arbetsmiljön.
 

2. Fånga upp problemen tidigare. Genomför riskbedömningar av ny IT redan i projekt- och planeringsstadiet, innan själva införandet – precis som man gör med andra förändringar i arbetsmiljön. Problemet är att det hittills saknats verktyg. Men nu har Prevent tagit fram verktyget ”Inför rätt IT” med checklistor för kravställning, utveckling, införande och mycket mer.
 

3. Ännu ett digitalt system är inte lösningen. Många problem i den digitala arbetsmiljön beror inte på ett enskilt system, utan på friktion och konflikter mellan två eller flera som vart och ett för sig kan vara helt ok.

Det är viktigt att förstå att problemen bara blir värre om man försöker integrera alla system med varandra. I stället behöver vi två saker: Vissa administrativa arbetsuppgifter bör inte digitaliseras – de bör avskaffas helt. Det leder till att vi måste rensa i systemfloran — vi behöver en ny kompetens: avvecklare, i stället för utvecklare.
 

4. Öka förståelsen. Företagsledningarna måste förstå arbetsmiljö och IT i praktiken – inte bara det fluffiga managementtugget om ”digitalisering”. De måste slå fast styrande principer kring arbete med kunder och medarbetare. De fackliga organisationerna har otaliga kurser för sina chefsmedlemmar om svåra samtal eller alkoholism, men inte en enda om hur man hanterar IT och IT-utveckling.
 

5. Förstärk utbildningarna. Digital arbetsmiljö måste skyndsamt in i arbetsmiljöutbildningarna. Och omvänt: arbetsmiljö måste in i utbildningarna för exempelvis utvecklare och programmerare.

Vill ni ta steget till en krångelfri arbetsplats med Coegi Modern Workplace? Läs mer här eller ta kontakt med oss, så pratar vi mer på en tidpunkt som passar er.

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

Coegi - IT-support

Datum: 2019-03-04 17:51:36

Dela:

NYHETER

Lisa Nilsson säljare Coegi

Coegi förstärker sin säljorganisation mot ökad tillväxt

Vi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

Vårt senaste tillskott har ännu inte börjat hos oss men vi vill ändå passa på att varmt välkomna Lisa Nilsson som tillträder som säljare hos oss den 1 april.

Lisa är Helsingborgstjejen med dubbel-kandidat som med sin förkärlek till staden där Coegis kontor ligger tog steget och blev göteborgare. Hon är världens morgonmänniska och gillar att vara aktiv på arbetsplatsen, gärna där hon får ha mycket sociala kontaktytor. Att vara service-minded ligger i hennes natur och av människor omkring henne har hon alltid fått höra att hon på ett naturligt sätt, genom ambition och driv, är duktig på att axla ansvar. Mao en klockren match för så väl oss som jobbar på Coegi som våra framtida och nuvarande kunder.

Varmt välkommen Lisa till Västsveriges mest omtyckta IT-företag!

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

Datum: 2019-02-28 14:50:07

Dela:

NYHETER

Vi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

Vårt senaste tillskott har ännu inte börjat hos oss men vi vill ändå passa på att varmt välkomna Lisa Nilsson som tillträder som säljare hos oss den 1 april.

Lisa är Helsingborgstjejen med dubbel-kandidat som med sin förkärlek till staden där Coegis kontor ligger tog steget och blev göteborgare. Hon är världens morgonmänniska och gillar att vara aktiv på arbetsplatsen, gärna där hon får ha mycket sociala kontaktytor. Att vara service-minded ligger i hennes natur och av människor omkring henne har hon alltid fått höra att hon på ett naturligt sätt, genom ambition och driv, är duktig på att axla ansvar. Mao en klockren match för så väl oss som jobbar på Coegi som våra framtida och nuvarande kunder.

Varmt välkommen Lisa till Västsveriges mest omtyckta IT-företag!

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

Datum:

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?