Nytt bolagsnamn och en ny styrelseledamot i Coegi Group

Nytt bolagsnamn och en ny styrelseledamot i Coegi Group

Lika drivna, positiva och professionella som vi alltid har varit – vi byter bara namn på ett av bolagen i Coegi Group från Svenska Coegi AB till Coegi Cloud AB samt utökar styrelsen i koncernen.

Namnbyte inom Coegi Group, Svenska Coegi blir Coegi Cloud

Coegi, som betyder driv på latin, är ett av våra viktigaste ledord. Drivna som vi är i allt vi tar oss för – har vi nu även drivit igenom namnändring på ett av våra bolag inom koncernen Coegi Group. Svenska Coegi AB byter namn till Coegi Cloud AB. Men ni kan vara lugna, allt är precis som vanligt. Vi är samma glada, framåtlutade gäng som alltid står redo att hjälpa och utveckla våra kunders verksamheter.

När vi i slutet av 2016 beslöt oss för namnet Coegi kändes det klockrent, och det gör det fortsatt. Att det sedan blev Svenska Coegi AB är väl mer en teknikalitet då det visade sig att även andra verksamheter i Sverige fallit just för namnet Coegi. Men vår vilja och vårt säregna driv, just coegi, gjorde att vi inte kunde släppa tanken på att heta Coegi. Om det sedan skulle heta Svenska Coegi så fick det väl göra det.

Patrik Kekonius, Försäljningschef Coegi Cloud AB och delägare Coegi Group

I september 2021 startade vi ytterligare en verksamhet med inriktning på att förse nya som befintliga kunder med professionella och drivna IT-konsulter. Det var då Coegi Consulting såg dagens första ljus. I samband med namnet Coegi Consulting blev det allt tydligare att namnet Svenska Coegi inte kändes rätt. Våra kunder finns ju inte bara i Sverige, våra kunder är inte bara svenskar, molnet finns ju överallt…

I samband med rivstarten av Coegi Consulting började vi verkligen fundera på vad vårt namn förmedlar. Eftersom att vi sedan flera år arbetat i framkant med att leverera drift i egen regi via våra datahallar och molntjänster från Microsoft så blev det nya bolagets namnet Coegi Cloud naturligt. Vi är inte bundna till ett geografiskt avgränsat land, i molnet och med Coegi Cloud levererar vi överallt.

Joachim Hylvander, VD Coegi Cloud AB och delägare Coegi Group

Coegi Groups styrelse växer, Charlotte Svanström tillträder

2020 var ett turbulent år för många verksamheter. Även Coegi påverkades då vår framgång beror på hur våra kunders verksamheter mår. 2021 visade däremot sig tidigt att det skulle bli ett helt annat år. Under 2021 har Coegi visat på en mycket stark tillväxt, blivit prisade av Microsoft (läs mer här) och framtiden ser mycket ljus ut.

För att fortsätta växa med våra kunder, våra medarbetare och i vårt samarbete med Microsoft beslutade styrelsen i slutet av 2021 att utöka antalet ledamöter. Vi kan nu med stor glädje och stolthet äntligen berätta att Charlotte Svanström tillträtt som ny ledamot per den 21 december 2021. Varmt välkommen Charlotte!

Charlotte Svanström ny ledamot i Coegi Group AB

Jag har nu fått möjlighet att arbeta som ledamot i styrelsen för Coegi Group och dess dotterbolag Coegi Cloud, Coegi Consulting och Dsign Link Sverige, tillsammans med Joachim Hylvander och Patrik Kekonius samt styrelseordförande Ronnie Eliasson.

Coegi Group med dotterbolag erbjuder tjänster och konsulter inom IT på ett proffsigt, kundnära och lösningsorienterat sätt, vilket är helt i linje med hur jag vill jobba och verka i företag. Det ska bli oerhört inspirerande att vara med på Coegis Groups resa under kommande år och få möjlighet att bidra till deras tillväxt, utveckling och strategiska arbete.

Charlotte Svanström, Ledamot Coegi Group AB

Läs mer om Charlottes bakgrund på LinkedIn

Resan fortsätter för Coegi Group och dess bolag

2021 blir ett år i vår resa som vi kommer att minnas tillbaka med glädje. Nedan följer ett axplock av milstolpar under 2021:

 • Fått välkomna en massa nya fina kunder.
 • Utvecklat relationen till våra befintliga trogna kunder.
 • Startat ett IT-konsultföretag, Coegi Consulting AB.
 • Fått välkomna Dsign Link Sverige AB till Coegi Group familjen.
 • Blivit utsedda till Årets Stjärnskott av Microsoft.
 • Blivit en managerad partner hos Microsoft.
 • Haft kul tillsammans, ibland på plats och ibland digitalt.
 • Åstadkommit en otrolig tillväxt om mer än 75%.

Vi kommer fortsätta att göra ännu mer spännande och roliga saker under 2022 och vi hoppas våra befintliga kunder verkligen ser framemot det lika mycket som vi! Här följer ett axplock kring vad vi planerar under 2022:

 • Att få välkomna fler nya kunder men även en satsning på att utveckla befintliga kunder.
 • Fler duktiga medarbetare ca 28 stycken i Coegi Group.
 • Ytterligare satsningar inom nya spännande tekniker och mycket Microsoft Azure.
 • Starta ett nytt satsningsområde inom ett specifikt område i likhet med att vi startade Coegi Consulting.
 • Ett förvärv, förutsatt att vi hittar en lämplig verksamhet som passar in i Coegi Group och som tillför värde till våra kunder.

Vill du bli en del av vår resa och skapa värde för våra kunder? Klart att DU skall! Vi söker nu drivna och kompetenta personer inom samtliga av våra verksamhetsområden.
Kontakta Songül Cetinkaya, VD på Coegi Consulting, med vem du är och hur du kan bidra i vår resa. Vi erbjuder driva kandidater med rätt kompetens obegränsade möjligheter att växa i kombination med attraktiva förmåner!
Maila Songül på songul.cetinkaya@coegi.se så hoppas vi att vi får äran att träffa dig!

Datum: 2022-01-04 14:52:34

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?