Microsoft Azure Open

Microsoft Azure – Vår leverans blir globalt kundcase

Den 22 december blev det klart att Microsoft globalt uppmärksammar vår Microsoft Azure migrering. Att sömnlöst hjälpa en kund att gå från en global plattform till en annan är inte alltid lätt utan avbrott. Men med rätt kompetens och inställning så finns det inga hinder. Läs mer nedan om hur vi gjorde!

För att få inspiration till de utmaningar som man som verksamhet kan stöta på har Microsoft tagit fram en speciell sida. Denna sidan beskriver globala kundberättelser där man som läsare kan läsa om kundens utmaning, lösning och resultatet av arbetet. Ni finner länken till Microsoft Customer Stories här där ni kan läsa samtliga kundberättelser.

Microsoft Azure – den korta versionen

Azure är kortfattat Microsofts molnplattform. Azure en växande samling av tjänster där ni kan köpa kapacitet i form av virtuella servrar, lagring, backup och mycket mer. Med Azure får ni friheten att skapa och distribuera var som helst, med de verktyg, program och ramverk som ni vill använda. Vill ni läsa mer om Microsoft Azure så finner ni en länk här.

Caset – Att flytta Nordens ledande leverantör

Kund: OpenNordens ledande leverantör av en komplett kassa- och betallösning

Utmaning: Att finna en mer kostnadseffektiv, säker och integrerad plattform.

Lösning: Migrering från Amazon Web Services till Microsoft Azure.

Resultat: Ökad flexibilitet och säkerhet i kombination med 50% kostnadssänkning.

Kundcitat: ”Lösningen som är baserad på Azure Virtual Desktop ersatte vår befintliga interna driftmiljö i AWS. Genom bytet minskade vår driftkostnad med mer än 50% och gav oss samtidigt bättre upplevd prestanda och en mer flexibel och skalbar miljö för våra interna administrativa behov” – Markus Hogsved – CTO

Hela kundberättelsen finner ni via länken här till Microsoft Customer Stories!

Ta hjälp!

Alla är vi duktiga på olika saker här i världen, och tur är väl det!

Vi på Coegi har uppnått flera guldpartnerskap med Microsoft. Med vår guldkompetens inom Cloud Platform hjälper vi våra kunder att distribuera, migrera, underhålla och supportera molnapplikationer och tjänster på Microsoft Azure. Allt för att våra kunder skall kunna använda säkra, skalbara och pålitliga molnlösningar.

Går ni i tankar kring Microsoft Azure och undrar hur ni skall gå tillväga? Kontakta oss så hjälper vi er!

Datum: 2021-01-04 13:11:59

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?