Ny VD Coegi Cloud

Michael Olsson blir ny VD på Coegi Cloud

Den 1 mars tillträdde Michael Olsson som ny VD för Coegi Cloud. Med lång erfarenhet från IT-branschen träder han in i rollen som VD med uppdrag att leda och driva Coegi Clouds fortsatta utveckling på marknaden och position som prisad Microsoft Guldpartner.

– Vi välkomnar Michael och är mycket glada att han har accepterat rollen som VD hos oss på Coegi Cloud. Vi har sökt en stark och värdestyrd ledare som trivs med att driva företag i en hög förändringstakt. Hans affärsmannaskap och erfarenheter från IT-branschen är en styrka som kommer att vidareutveckla Coegi Cloud i en positiv riktning till glädje för våra kunder, partners och medarbetare, säger Joachim Hylvander, styrelserepresentant Coegi Group.

”Coegi Cloud är ett framåtlutat företag som på kort tid visat att man med vilja, kraft och driv är en Microsoft partner att räkna med” säger Michael Olsson. Jag ser fram emot att axla rollen som VD och driva Coegi Cloud framåt på ett hållbart sätt, med fortsatt tillväxt och mot ännu högre kundnöjdhet.”

Michael har lång erfarenhet att utveckla organisationer till att arbeta närmare och proaktivt med kunden och dess verksamhet. Som närmast kommer Michael från B3 Consulting Group (”B3”). Hos B3 har Michael de senaste fyra åren arbetat i ledande positioner inom Cloud Operations.

”Den digitala utvecklingstakten går allt snabbare och snabbare. Guldpartnerskapet och relationen till Microsoft i kombination med serviceinriktade och kompetenta medarbetare skapar förutsättningar för en strukturerad och greppbar utvecklingsresa för våra kunder som inte lever i, men är beroende av vår bransch” menar Michael.  

Michael Olsson efterträder Joachim Hylvander som framgångsrikt drivit Coegi Cloud som VD de senaste sju åren. Joachim går vidare inom Coegi Group till ett nytt VD-uppdrag i koncernen. Mer information om Joachims nya uppdrag presenteras inom kort.

För mer information kontakta:

Joachim Hylvander, joachim.hylvander@coegi.se, +46(0)709-25 90 81

Michael Olsson, michael.olsson@coegi.se, +46(0)739-86 48 50

Om Coegi Cloud

Coegi Cloud ingår tillsammans med Coegi Consulting och Dsign Link Sverige i Coegi Group sedan 2021. Coegi tillhandahåller primärt IT-tjänster från Microsoft’s olika moln i form av Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Dynamics och Microsoft Power Platform. Utöver Microsoft’s moln så tillhandahåller Coegi infrastrukturtjänster (från redundanta svenska datacenter), systemutveckling samt IT-konsulter och försäljning av hårdvara. För sitt arbete tillsammans med Microsoft vann Coegi Cloud 2021 utmärkelsen Årets Stjärnskott under Microsofts Partnerkonferens. Microsoft är verksamma globalt och Coegi Cloud verkar som nyckel för att verksamheter i norra Europa skall kunna dra nytta av den kontinuerliga förändringen som sker i respektive verksamhets digitala resa. I digitaliseringsresan finns det flera aspekter att ta hänsyn till – säkerhet – mobilitet – nya generationer medarbetare – molnet. Gemensamt för samtliga är att Coegi Cloud med glädje stöttar samtliga i nuvarande som kommande utmaningar i den digitala resan.

Vill du veta mer om Coegi Cloud så finner du en länk till vår hemsida här -> till vår hemsida!

Har ni utmaningar eller förbättringsområden idag som ni vill diskutera? -> till vår kontaktsida!

Datum: 2022-03-30 09:36:53

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?