Lenovo ThinkSmart View

Lenovo ThinkSmart View & Microsoft Teams för en enklare vardag

Din dator har begränsade möjligheter till multitasking. Frigör istället dina resurser för ett effektivt arbete med Lenovo ThinkSmart View. Enheten är enkel att komma igång med och är konstruerad för att kunna användas dygnet runt.

Håll bättre möten

Samarbete är en lätt match med röstförberedda Lenovo ThinkSmart View. Använd den för att ringa röst- eller videosamtal utan att det påverkar det pågående arbetet på datorn. Fokusera på innehållet i mötena med appen IP-telefon i Microsoft Teams och upplev kristallklart ljud i privata miljöer med kraftfulla inbyggda mikrofoner och högtalare. Eller använd den i offentliga miljöer med ditt egna headset som du enkelt kopplar via Bluetooth® till enheten.

Allt som den moderna yrkesmänniskan behöver

Snygga och lättanvända Lenovo ThinkSmart View fungerar på en mängd olika typer av arbetsplatser, bland annat i ditt hem* när du jobbar på distans. Enhetenär flexibel nog för arbetsmiljöer där flera personer delar samma arbetsstation och offentliga telefontjänster som telefonkiosker och andra gemensamma utrymmen. I framtida uppdateringar tillkommer praktiska funktioner som chatt, fildelning och annat.
*Lenovo ThinkSmart View är inte avsedd att användas som smart hemenhet. Den är utformad för företagsanvändning och avsedd att hanteras och uppdateras av företagets IT-avdelning, och kräver en kommersiell licens från Microsoft.

Håll det privata arbetet privat

Känn dig trygg med säkerhetsfunktionerna i Lenovo ThinkSmart View. Det inbyggda kameraskyddet och knappen för mikrofonljud förhindrar att du syns och hörs när du inte vill. När du inte använder enheten är den låst med en fyrsiffrig pinkod. Och om enheten parkopplas via Bluetooth® låses den tillsammans med din dator.

Vårt eget test av ThinkSmart View

Veta mer?

Vill du veta mer om enheten? Skulle ni vilja prova den? Givetvis är detta inga som helst problem. Vi pratar gärna mer om den i kombination med Microsoft Teams.

Kontakta oss genom att klicka på knappen nedan som tar er till vår kontaktsida eller surfa själv in på www.coegi.se/kontakta-oss/ så tar vi det därifrån!

Datum: 2020-09-30 12:19:50

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?