Kom och upplev Coegi Modern Workplace

Vi tar alla tillfällen i akt att stoltsera och tydliggöra att vi har ett starkt partnerskap till Microsoft och att flera av våra lösningar bygger på tjänster från dem, som används dagligen av miljoner användare runt om i världen. Det gäller även vår huvudsakliga satsning inom säkerhet, produktivitet och enhetshantering – Coegi Modern Workplace.

Coegi Modern Workplace har sin grund i Microsoft 365, den absolut mest kompletta och produktivitetshöjande versionen av det nu välkända Office-paketet i 365-molnet. En version späckad av nya funktioner som ökar säkerheten, lyfter och förenklar dokumenthanteringen, effektiviserar och ökar kreativiteten i samarbetet mellan organisationens alla medarbetare.

Microsoft har skapat ett koncept som heter Upplevelserummet. På andra sidan Atlanten lanserades det först som Customer Immersive Experience, eller CIE förkortat. Vad det betyder, är att vi i egenskap av Microsoft Partner kunna erbjuda våra befintliga och potentiellt nya kunder chansen att klämma och känna på en digital tjänstelösning innan ni behöver ta ett beslut kring huruvida lösningen känns tillräckligt bra för att motivera en investering i form av ett löpande avtal med oss.

Värdet av ett besök i Upplevelserummet är att:

  • Uppleva styrkan och effekten av alla nya funktioner
  • Klicka och testa i en helt riskfri men verklighetstrogen miljö
  • Få inspiration och konkreta tips från våra experter

Microsoft själva beskriver Upplevelserummet på följande sätt:

”Ett högteknologiskt lekrum för beslutsfattare där våra experter hjälper er att utforska er förbättringspotential och definiera vad som krävs för ni ska komma vidare”

Vill ni ta chansen att få uppleva styrkorna med Coegi Modern Workplace och alla de fördelar som Microsoft 365 och paketets övriga beståndsdelar kan ge er?

Passa då på att boka ett besök i vårt eget upplevelserum i våra lokaler i centrala Göteborg eller direkt på Microsofts svenska huvudkontor i Akalla utanför Stockholm.

Kontakta oss redan nu, så hittar vi ett datum som passar er!

Datum: 2019-01-24 16:44:48

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?