webinar

Har du missat något av våra Microsoft webinar?

Tiden räcker tyvärr inte alltid till för att göra och ta del av allt man vill. Av denna anledning har vi sett till så att ni kan se våra Microsoft webinar i efterhand.

Microsoft webinar

Som Microsoft Guldpartner har det blivit naturligt för oss att hålla livesända webinarier tillsammans med Microsoft.

Våra webinar berör såväl aktuella tjänster som produkter från Microsoft och hur vi hjälper våra kunder med dessa.

Syftet med våra webinarier är att man som kund (eller för den delen icke-kund) skall få en inblick i en tjänst som man kanske inte har och vill veta mer om. Utöver detta berör även våra webinar också hur man arbetar effektivt i de tjänster från Microsoft som nästan hela vår kundbas har idag. För det är ju så att man kan ju inte veta allt som sker i utvecklingen och i fallet att man redan har bra koll på vårt ämne så är ju repetition kunskapens moder.

On demand – när det passar dig

Vi är vana vid att konsumera information när det passar oss så varför skall vi på Coegi vara annorlunda och inte erbjuda detta. Av denna anledning försöker vi alltid skyndsamt att lägga upp våra livesändningar efter att vi genomfört dem på vår hemsida. Detta så att fler kan ta del av dem samt att man skall kunna se webinariet på nytt.

Som verktyg för att genomföra våra livesändningar använder vi oss av Microsoft Teams. Vill du också lära dig hur du gör för att livesända i Teams? Kontakta oss så säkerställer vi först att du har rätt licens. Efter det är det bara att ta del av vårt avsnitt kring hur man livesänder i Teams.

Var hittar jag era webinar?

Bra fråga! Givetvis finner du dem på vår hemsida under seminarier. Du når dem enkelt genom att klicka på nedan knapp som tar dig till rätt ställe!

Här kan ni ta del av genomförda webinar och signa upp er på kommande webinar. Redan veckan efter midsommar räknar vi med att hålla ett webinar tillsammans med Microsoft kring Dynamics 365 Sales Professional. Så ni som är på jakt efter ersätta ert nuvarande CRM-system eller implementera ett CRM-system, missa inte detta!

Kan vi göra något tillsammans?

Skulle du vilja att vi håller ett webinar tillsammans kring något av våra tjänsteområden? Klart att vi skall! Lägg bara ett mail till info@coegi.se med din förfrågan så lovar vi att återkomma skyndsamt!

Datum: 2020-06-05 17:30:39

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?