Coegi Greenbyte Microsoft partner

Greenbyte väljer Coegi som sin nya Microsoft-partner

Publiceringsdatum 2019-05-09

Greenbyte levererar marknadsledande mjukvara för att skapa beslutsunderlag från stora mängder data inom projektering av storskaliga vind- och solcellsanläggningar och produktionsuppföljning av förnyelsebara energiresurser. Greenbyte väljer Coegi som Microsoft-partner för molnlösningar i syfte att modernisera och förbättra Greenbytes IT-miljö.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare väljer Greenbyte nu Coegi som ny Microsoft-partner.

-Vi har under en tid undersökt möjligheterna till att modernisera och förbättra vår interna IT-miljö på Greenbyte med fokus på global mobilitet, säkerhet och användarvänlighet. Vi sökte därför efter en expert som kunde hjälpa oss åstadkomma detta, säger Steven Bronkhorst, System Administrator på Greenbyte.

Coegis åtagande innefattar expertis, rådgivning och utbildning inom Microsofts molntjänster samt Microsoft 365-abonnemang avseende samtliga medarbetare. 

-Coegi presenterade en bra lösning som matchade våra önskemål om en modern och säker lösning utan hårdvara på plats. Vår personal får hjälp med initiala implementationen, bygger kompetens och kan undvika vanliga fallgropar där vi själva efter implementationen får möjlighet att underhålla lösningen med stöd från Coegi, säger Niklas Bergh, Director of Operations på Greenbyte.

Coegis uppdrag sträcker sig initialt över ett år och målet är att avtalet ska leda till förbättringar på flertalet plan inom den interna IT-miljön. Coegi skall bidra med att skapa moderna arbetsplatser som i sin tur låter Greenbytes medarbetare skapa, tillhandahålla och underhålla bra arbetsplatser för deras medarbetare. Detta blir möjligt genom en modern integrerad lösning som kombinerar klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhets- och enhetshantering.

-Vi är mycket glada och stolta att Greenbyte väljer Coegi som sin Microsoft-partner. Vi brinner för att leverera service och högkvalitativa IT-tjänster dagligen till våra befintliga kunder. Att Greenbyte väljer oss som sin Microsoft-partner är ett kvitto på att Coegi är rätt part att vända sig till för proaktivt stöd med ny teknik och nya lösningar. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete tillsammans där vi båda får förmånen att vara med på varandras resa, säger Patrik Kekonius, Försäljningschef på Svenska Coegi AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Joachim Hylvander, VD, Svenska Coegi AB, Tel: +46 70-919 98 12, e-post: joachim.hylvander@coegi.se


Greenbyte erbjuder med Greenbyte Energy Cloud ett marknadsledande, oberoende hanteringssystem för förnybar energi som används globalt av ägare, operatörer och förvaltare av vind- och solparker för att fånga projektens fulla potential. Parkerna fjärransluts till Greenbytes plattform via lokala SCADA-system, vilket ger ett starkt verktyg för att övervaka, analysera, kontrollera och planera mångskiftande portfolion av förnybar energi oavsett storlek. Senaste tillägget i Greenbytes tjänster är servicen Predict, en avancerad AI-modell som förutsäger behov av underhåll med utmärkt resultat. För närvarande övervakas 17 GW i projekt spridda över 5 kontinenter i 40 läder med Greenbyte Energy Cloud. www.greenbyte.com

Coegi tillhandahåller Coegi Modern WorkplaceEn helhetslösning som inkluderar vår egen högkvalitativa och lösningsorienterade servicedesk, backup av samarbetsytor, personlig lagring och e-post i kombination med klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhet och enhetshantering, Coegi ServicesHeltäckande drift-, moln och nätverkstjänster i egna datacenter likväl som i Microsoft Azure, Coegi AssistInköp, konsultationer, rådgivning och utbildning, Coegi SecurityIdentitetshantering, informationssäkerhet, skydd mot interna som externa hot, allt övervakat 24/7/365. www.coegi.se


MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-05-09 15:40:21

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?