Coegi Microsoft guldpartner

Från Silver till Guld – Nu är Coegi Microsoft Guldpartner

Även om året börjar lida mot sitt slut slocknar aldrig flitens låga hos medarbetarna på Coegi. Idag, 191207, är det klart att vi kammar hem den prestigefyllda certifieringen som Microsoft guldpartner.

Vad innebär det att vara guldpartner med Microsoft och vad krävs för att bli det?

Microsoft Partner Network är Microsofts globala partnerprogram som är anpassat för utvecklare, återförsäljare och IT-företag som arbetar kring Microsofts produktplattform. Att vara guldpartner med Microsoft innebär att vi har uppnått den högsta kvalitetsnivån i partnerprogrammet. Vi har uppfyllt alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högt uppsatta partners. För att bli guldpartner inom Microsoft krävs förutom prestation på marknaden även genomförandet av utbildningar, certifieringar och kundreferenser.

Vad innebär detta för våra kunder?

– Att vara guldpartner med Microsoft är en kvalitetsstämpel och en kunskapsgaranti för våra kunder som visar att vi har kompetens inom området. Det bevisar att vi är en partner att lita på och att vi har en dokumenterad kunskapsnivå inom Microsofts produkt och tjänsteutbud, säger Joachim Hylvander, VD & delägare Svenska Coegi AB

Coegi har sedan flera år tillbaka fokuserat och genomfört en strategisk satsning på Microsofts produktportfölj. Satsningen har omfattat regelbunden utbildning, fokuserad rekrytering och färdiga affärskoncept med Microsofts produkter som bas, kryddat med Coegis kompetens. Detta har resulterat i många affärer som stärker våra gemensamma kunders konkurrenskraft. Nyckeln till framgången ligger i resurserna i produkterna, kompetensen hos individerna och flexibiliteten i lösningarna. Kort sagt en oslagbar konstellation som Coegi och Microsoft utgör. Kunderna får det bästa från två världar levererat från en 24/7/365 bemannad servicedesk. Leveransen är inte bara säker och kostnadseffektiv, den hanterar både nationella som internationella kunder.

– Känns grymt kul och hedrande att vårt goda arbete under åren inte bara resulterat i ett AAA kreditbetyg utan att vi nu även kan titulera oss guldpartner till Microsoft. Det är bara lyfta på hatten till alla fantastiska medarbetare och kunder! Vi ser framemot att fortsätta leverera kvalitativa lösningar till våra kunder framöver, säger Patrik Kekonius, Försäljningschef & delägare Svenska Coegi AB

Fokuserade Microsoft produkter hos Coegi:

För mer information om Coegi och våra tjänster, vänligen kontakta:

Joachim Hylvander, VD, Svenska Coegi AB, Tel: +46 70-919 98 12, e-post: joachim.hylvander@coegi.se

Patrik Kekonius, Försäljningschef, Svenska Coegi AB, Tel: +46 76 771 55 38, e-post: patrik.kekonius@coegi.se

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-12-07 15:18:22

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?