FLOORIT BYTER NAMN OCH BLIR COEGI!

Vi har under närmare 12 år sedan starten av Floorit AB levt med ett namn och en inriktning som gjort oss inlåsta i IT-konsultfacket. Vi har varit killarna och tjejerna som med kort varsel rycker ut och gör punktinsatser hos olika små och medelstora företag runt om i Storgöteborg. Trots att vi gör så mycket mer än att på timbasis utföra konsultationer.

I samband med att vi har fått nya ägare, nya medarbetare och att den inre känslan av att vilja bli bäst i världen inom IT-branschen inte längre går att hålla tillbaka vill vi med namnbytet tala om för omvärlden att vi tar täten mot IT-strul, komplicerade lösningar, komplicerade avtal och IT-tjänster som inte fungerar. Inte bara i Storgöteborg utan i hela Sverige, tillsvidare i alla fall.

Nu har vi hittat ett namn som är enkelt och samtidigt beskriver våra ledord. Dessa ledord genomsyrar hela vår dagliga verksamhet, våra befintliga medarbetare, våra framtida medarbetare och vår framtidstro – Driven, Positiv och Professionell. Oavsett när, var och hur kunden vill ha hjälp med sin IT så har vi drivna, positiva och professionella medarbetare och lösningar. Vi älskar IT. Så du kan älska annat.

I kontakten med oss kommer man inte märka någon större skillnad. Visst har vi ny logo, nya visitkort, några nya medarbetare och svarar annorlunda i telefon, men vi som står bakom är desamma.

Med vänliga hälsningar, Coegi-teamet!
P.S. Coegi är latin och betyder driv. D.S.

Datum: 2017-01-31 11:30:02

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?