Coegi Group förvärvar Dsign Link Sverige AB

Coegi Group stärker sin position i Västsverige, förvärvar Dsign Link Sverige AB

Från vänster: Joachim Hylvander, Christofer Olsson, Patrik Kekonius och John-Martin Normann.

FRE, SEP 3, 2021 14:00 CET

Coegi Group, grundat av Joachim Hylvander och Patrik Kekonius, består idag av flera olika bolag inom IT-branschen. Coegi Group satsar nu på att ytterligare förstärka sina erbjudanden, sin kompetens och sin leveranskapacitet genom förvärvet av Dsign Link Sverige AB med kontor i Uddevalla.

– Vi hälsar John-Martin Normann och Christofer Olsson, tillsammans med sina medarbetare inom Dsign Link varmt välkomna till Coegi Group. Jag är helt övertygad om att bolaget, som redan idag har en stark position i Västsverige, kommer att lyckas i sin ambition att ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med oss på Coegi Group!

Joachim Hylvander, VD och en av grundarna av Coegi Group.

– Känns fantastiskt bra alltihop. I onsdags kunde vi förmedla starten av Coegi Consulting med Songül Cetinkaya i spetsen och idag får vi äntligen chansen att berätta ännu en glad nyhet för våra kunder, medarbetare och partners! Tillsammans med medarbetarna på Dsign Link har vi nu ännu mer kompetens, kapacitet och ett driv som kommer att komma många verksamheter till godo.

Patrik Kekonius, Försäljningschef och en av grundarna av Coegi Group.

IT-företaget Dsign Link startades hösten 2002 av Christofer Olsson och John-Martin Normann. Företaget har sedan dess växt i stabil takt och idag levererar de IT-stöd åt ett hundratal företag.
Dsign Links uppdragsgivare varierar i verksamhetsområden och storlek. De flesta av kunderna har Dsign Link fleråriga relationer med, vilket ger bolaget möjlighet att vara långsiktiga och utgöra en viktig del i deras uppdragsgivares framgång. Att bli en del av Coegi Group stärker erbjudandet och kapaciteten mot Dsign Links kundbas.

– Beslutet att bli en del av Coegi Group fattade jag och Christofer gemensamt då vi såg vad det skulle innebära för positiva effekter för så väl våra kunder, för vår personal och för oss som startat bolaget.

John-Martin Normann, tidigare ägare och grundare av Dsign Link Sverige AB.

– Tillsammans med Coegi Group får vi en ökad leveranskapacitet, en större organisation och ännu mer kompetens in i verksamheten. Positiva effekter som vi vet kommer våra kunder som våra medarbetare till nytta samtidigt som vi också får möjligheten att växa i ett större sammanhang!

Christofer Olsson, tidigare ägare och grundare av Dsign Link Sverige AB.

Förvärvet av samtliga aktier i Dsign Link Sverige AB skedde den 1 september 2021.

För mer information, kontakta gärna:

Joachim Hylvander, +46709199812, joachim.hylvander@coegi.se

Patrik Kekonius, +46767715538, patrik.kekonius@coegi.se

John-Martin Normann, +4652213531, jmn@dsignlink.se

Christofer Olsson, +4652213531, christofer@dsignlink.se

Om Coegi Group

Coegi Group (”Coegi”) är en snabbväxande IT-koncern. Coegi hjälper näringsliv och offentlig sektor att nå deras potential med hjälp av digitalisering, vägledning och utveckling. Driv, positivism och professionalism är gemensamma nämnare för såväl bolagen som medarbetarna inom Coegi. Högt kreditbetyg, nöjda kunder, engagerade medarbetare och guldpartnerskap med bland annat Microsoft ser vi som ett kvitto på vår hållbara framgångsmodell. Mer information på www.coegi.se

Datum: 2021-09-03 14:00:00

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?