Coegi Microsoft Partner Awards

Coegi vinner pris på Microsoft Partner Awards

Under Microsoft Partner Awards idag blev det klart att Coegi fick äran att ta emot det ärofyllda priset som Årets Stjärnskott.

Idag gick Microsoft Partner Inspiration Day av stapeln, för andra gången som ett helt digitalt event. Under eventet deltar hundratals Microsoft Partners under dagen för att tillsammans med Microsoft diskutera kommande års gemensamma strategi och prioriteringar. Under dagen belönade även Microsoft Sverige partnerföretag som utmärkt sig under föregående år under Microsoft Partner Awards.

Inom respektive kategori återfinns flera duktiga Microsoft Partners men i år blev det äntligen Coegis tur att ta hem priset Årets Stjärnskott. Motiveringen lyder:

”Med en kompetent och driven leverans och ett effektivt samarbete med Microsofts olika säljavdelningar, lokalt i Sverige och på Irland, har denna partner bidragit till en mängd vunna affärer och tillväxt i alla 3 moln. Vinnare av årets stjärnskott är Coegi, stort grattis! Vi ser verkligen fram emot att fortsätta driva tillväxt tillsammans med er!”

Anders Fuchs, Partner Development Manager, Microsoft Sverige

– Det är minst en miljon positiva känslor och en massa tacksamhet som överöser oss i samband med att vi får ta emot priset som årets stjärnskott! September känns som en helt overklig månad som inleddes med att vi startade ett nytt IT-konsultföretag, fick äran att välkomna gänget på Dsign Link att bli en del av oss och nu detta priset, det känns verkligen hur bra som helst! Vi vill verkligen rikta ett stort tack till våra fantastiska medarbetare, till våra kunder och till gänget på Microsoft Sverige och Microsoft Irland, utan er hade detta aldrig varit möjligt, säger Patrik Kekonius, försäljningschef och delägare på Coegi.

Vill ni läsa mer om andra vinnare i övriga kategorier finner ni länken till Microsoft Sveriges nyhetssida här!

Vill ni veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa er? Här finner ni länken till vår kontakta oss sida!

Återigen stort tack till kunder, medarbetare, Microsoft och övriga samarbetspartners. Utan er och er tro på oss hade detta aldrig varit möjligt! Nu tar vi sats och ser fram emot att lägga i ännu en växel och ytterligare ett spännande år.

Datum: 2021-09-22 15:53:45

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?