rekommenderad it-partner

Coegi Västsveriges mest omtyckta IT-partner 4 år i rad

För fjärde året i rad erhåller Coegi utmärkelsen rekommenderat företag av sina kunder via omdömessajten reco.se. Det gör oss återigen till Västsveriges mest omtyckta IT-partner. En utmärkelse vi är ödmjuka inför i rådande tider.

Kundnöjdhet är ingen självklarhet

I vårt arbete är hög kundnöjdhet något vi kräver av oss själva varje dag. Inte för att vi under några som helst omständigheter tar det för givet eller tror att det kommer automatiskt. Vi sätter dock vår egen ribba så högt, att det vi och våra partners levererar måste hålla en hög och stabil nivå, i allt från tekniska lösningar, hela vägen fram till det personliga mötet med vår kund. Detta oavsett om det handlar om ett stort evenemang som bara måste fungera perfekt när det gäller, en kund som vi är Microsoft-partner för eller om det handlar om säkerställa snabbt och säkert WiFi på kontoret för en börsnoterad verksamhet.

Coegi rekommenderat av sina kunder

Ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt och att arbetet resulterar i kundnöjdhet (eller missnöje) är vad våra kunder säger om oss. Vi har valt att samarbeta med Sveriges största oberoende rekommendationssajt reco.se när det gäller att utvärdera vårt arbete med kundomdömen.

Det som är bra med Reco, är att de verifierar att personen som lämnar sitt omdöme om ett företag, faktiskt har en relation till företaget. Detta säkerställer en trygghet och en pålitlighet i hela upplägget – något vi självklart uppskattar och värderar i jakten på att utvärdera oss själva och hur våra kunder betraktar oss.

Inte lämnat omdöme? Bli kund?

Om du är kund eller samarbetspartner till oss i dagsläget och inte ännu har utvärderat vårt arbete, kan du göra det genom den här länkenTack!

Önskar du bli kund till oss? Kul! Vi ser framemot er kontakt och lovar att ni skall bli lika nöjda som våra befintliga kunder. Kontakta oss!

Datum: 2020-03-20 16:29:54

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?