Coegi Reco rekommenderat företag

Coegi: Rekommenderat företag tre år i rad enligt Reco

För tredje året i rad erhåller Coegi utmärkelsen rekommenderat företag av sina kunder via omdömessajten reco.se. Det gör oss återigen till Västsveriges mest omtyckta IT-företag!

Kundnöjdhet är ingen självklarhet

I vårt arbete är hög kundnöjdhet något vi kräver av oss själva varje dag. Inte för att vi under några som helst omständigheter tar det för givet eller tror att det kommer automatiskt. Vi sätter dock vår egen ribba så högt, att det vi levererar måste hålla en hög och stabil nivå, i allt från tekniska lösningar, hela vägen fram till det personliga mötet med vår kund. Detta oavsett om det handlar om ett stort evenemang som bara måste fungera perfekt när det gäller, en kund som vi är Microsoft-partner för eller om det handlar om säkerställa snabbt och stabilt wifi på kontoret för en familjeägd verksamhet.

Coegi rekommenderat av sina kunder

Ett sätt att få ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt och att arbetet resulterar i kundnöjdhet (eller missnöje) är vad våra kunder säger om oss i sina kundomdömen. Vi har valt att samarbeta med Reco när det gäller att utvärdera vårt arbete med kundomdömen. Det som är bra med Reco, är att de verifierar att personen som lämnar sitt omdöme om ett företag, faktiskt har en relation till företaget. Detta säkerställer en trygghet och en pålitlighet i hela upplägget – något vi självklart uppskattar och värderar i jakten på att utvärdera oss själva och hur våra kunder betraktar oss.

Både 2017 och 2018 fick vi utmärkelserna ”Rekommenderat företag” och det är med stolthet vi nu kan uppvisa detsamma även för 2019!

Reco 2017-2019 Coegi

Om du är kund eller samarbetspartner till oss i dagsläget och inte ännu har utvärderat vårt arbete, kan du göra det genom den här länken. Tack!

Önskar du bli kund till oss? Kul! Vi ser framemot er kontakt och lovar att ni skall bli lika nöjda som våra befintliga kunder. Kontakta oss!

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-05-10 16:01:06

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?