Lisa Nilsson säljare Coegi

Coegi förstärker sin säljorganisation mot ökad tillväxt

Vi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

Vårt senaste tillskott har ännu inte börjat hos oss men vi vill ändå passa på att varmt välkomna Lisa Nilsson som tillträder som säljare hos oss den 1 april.

Lisa är Helsingborgstjejen med dubbel-kandidat som med sin förkärlek till staden där Coegis kontor ligger tog steget och blev göteborgare. Hon är världens morgonmänniska och gillar att vara aktiv på arbetsplatsen, gärna där hon får ha mycket sociala kontaktytor. Att vara service-minded ligger i hennes natur och av människor omkring henne har hon alltid fått höra att hon på ett naturligt sätt, genom ambition och driv, är duktig på att axla ansvar. Mao en klockren match för så väl oss som jobbar på Coegi som våra framtida och nuvarande kunder.

Varmt välkommen Lisa till Västsveriges mest omtyckta IT-företag!

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-02-28 14:50:07

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?