davidåkerberg

Coegi förstärker sin säljorganisation mot ökad tillväxt

Hos Coegi förstärker vi ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

För en vecka sedan hade vi förmånen att hälsa vårt senaste tillskott David till Coegi.

David Åkerberg har 10 års erfarenhet från telekombranschen där han har arbetat med bland annat avtalstjänster och elektronikprodukter mot privatpersoner och företag. David har även under sin tid i telekombranschen verkat som butiks- och gruppchef med försäljningsansvar.

Åren inom telekom och David som person har skapat en fantastisk förtroendeskapande och serviceorienterad medarbetare som brinner för att hjälpa kunder. Han drivs av att ta sig an olika tjänsteportföljer som skapar värde för deras verksamheter. Passande nog har vi hittat den perfekta rollen för David! Davids primära arbetsområde blir således att hjälpa våra framtida kunder att skapa en mer effektiv, mer säker och kreativ verksamhet genom Coegi Modern Workplace. Till sin hjälp har David över 100 års samlad IT-erfarenhet hos sina kollegor och produktivitets- och säkerhetstjänster i världsklass från våra partners, med Microsoft i spetsen.

Varmt välkommen David till Västsveriges mest omtyckta IT-företag önskar dina nya kollegor!

P.S. Vill ni veta mer om oss och vad letar efter hos våra framtida medarbetare? Lär gärna mer om oss här!

MISSA INGET MED VÅRT NYHETSBREV – din epost mot vår kunskap

    Datum: 2019-08-26 22:04:40

    Dela:

    NYHETER

    VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?