trygg it-partner

Coegi en trygg IT-partner i turbulenta tider, vi hjälper er!

Det är en turbulent tid. Många tankar som far genom huvudet. Så väl stora som små där spridningen av Corona-viruset påverkar oss alla. Hela vårt samhälle befinner sig i en högst ovanlig och potentiellt mycket allvarlig situation. Vi förstår att många kunder kan känna oro, både för medarbetarnas hälsa och för verksamhetens ekonomi. Men vår roll är klar. Vi på Coegi är en trygg IT-partner. Vi finns till för er och gör allt för att ni kunder skall känna er trygga och säkra med er IT-miljö i denna besvärliga tid.

Vi arbetar så gott som vi kan för att nå ut med information och råd om hur ni kan agera för att känna er säkra. Ni möter oss genom vår servicedesk, genom våra kundansvariga, i vår chat, på våra webinarier, i vårt ärendehanteringssystem och i sociala medier. Vi gör allt för att finnas där för er, svara på frågor och ge er relevant information kring hur ni kan skydda er IT-miljö och spara kostnader.

En trygg och stabil IT-partner

Förutom lidandet befinner sig många verksamheter i en stor prövning. Givetvis påverkas även vi som bolag, men Coegi är sedan flera år tillbaka en stabil IT-partner och sedan förra året Microsoft Guldpartner. Vi står väl rustade i dessa besvärliga tider och vi känner ett stort ansvar för det uppdrag som ni kunder gett oss. Vi följer utvecklingen noggrant och fattar beslut om de åtgärder som krävs tillsammans med våra samarbetspartners. Detta för att säkerställa våra åtaganden mot dig som kund och värna säkerheten för våra medarbetare.

Tips och tjänster som hjälper

Cybersäkerhet

Även om vi dagligen ser mycket av det goda i samhället så finns det tyvärr fortsatt mörka krafter som nyttjar rådande pandemi. Cyberkriminella utnyttjar verksamheternas rädsla genom sofistikerade attacker. Attacker som ämnar att nyttja vår rädsla och många verksamheters omställning till hemarbete, för att komma åt information, beskrivet av bland andra Deloitte och KPMG. Nedan finner ni länkar till tre tjänster vi erbjuder för att tackla denna utmaning. Ni kan även läsa mer om hur ni säkerställer tryggt distansarbete via ett tidigare inlägg här!

Webinarier

Vi är vana vid att träffa och prata med våra kunder. Men även om antalet möten nu kanske är färre än för en månad sedan, slutar vi inte att höras och synas. Från och med den 3 april har vi startat flera webinarier inom olika ämnesområden för att sprida tips och trix kring affärssystem, arbetsplats och samarbete.

Länk till våra webinarier finner ni nedan. Vi håller våra webinarier med hjälp av Microsoft Teams och de är helt kostnadsfria för er som kund eller icke-kund. OBS Längst ner i detta inlägget finner ni ett formulär för att erhålla en gratis e-bok från Microsoft – Snabbkurs i Microsoft Teams.

Förbättrat kassaflöde och miljö

Som ett led i att vara en trygg IT-partner för våra kunder vill vi även passa på att slå ett slag för två av våra tjänster som positivt påverkar så väl ert kassaflöde som vår gemensamma miljö.

Dator som tjänst är tjänsten där ni istället för att äga era enheter låter oss ta hand om dem under deras livscykel. I tjänsten ingår valfri enhet avsedd för företagsbruk, installation, garantiärenden, återtag, etc. Allt för att ni skall få en problemfri datormiljö till ett fast månadspris!

Har ni begagnad utrustning? Låt oss räkna på vad denna är värd. Det är enkelt att få en gratis och icke bindande uppskattning. Vår arbetssätt gör att ni gör er del för att ta ansvar för miljön, era enheter kan (efter noggrann rensning) få ett nytt liv där ni bidrar till minskat klimatavtryck och en cirkulär ekonomi.

Ta hand om varandra

I denna ovanliga situation behöver vi alla ta ansvar, både som individer och företag. Genom att samarbeta och stödja varandra, bidrar vi tillsammans till att hantera denna osäkra period på bästa sätt.

Vi på Coegi gör så gott som vi kan men vi kan alltid bli bättre! Har ni tips till oss som kan göra oss till en ännu bättre IT-partner? Tveka aldrig att höra av er!

Med vänliga hälsningar // Vännerna på Coegi

Snabbkurs i Microsoft Teams

Datum: 2020-03-31 09:29:33

Dela:

NYHETER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?