VI KAN INTE LÄNGRE HÅLLA OSS! VI HÄLSAR MATHIAS LUNDBERG VARMT VÄLKOMMEN!

Vi hälsar redan nu vår nya medarbetare Mathias Lundberg varmt välkommen, även om han inte börjar hos oss förens den 23 oktober. Mathias kommer som kundtjänstmedarbetare fokusera på att utveckla och säkerställa vårt mål om att bli Sveriges mest omtyckta IT-företag. Mathias är killen där våra ledord: Driven, Positiv & Professionell passar som handen i handsken. Mathias brinner för service och det är med trygga händer som vi låter honom stifta bekantskap med våra kära kunder. Vi vet att det kommer att bli hur bra som helst! När Mathias kommer till oss lämnar han en lång och trogen tjänst som Senior Service Desk Agent åt Specsavers. Mathias kunskap inom flertalet IT-områden i kombination med hans servicekänsla kommer att bli en match made in heaven för så väl oss som för våra kära kunder!

Vi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet. Vårt mål är tydligt, vi skall bli Sveriges mest omtyckta IT-företag!

För att ta kontakt med Mathias så får ni vänta till och med den 23 oktober, efter detta får ni gärna ringa vår support och ge honom ett varmt välkomnade som Coegis senaste tillskott:

Tel: 031 762 25 35

Coegi kundtjänst

Mathias Lundberg tillsammans med Joachim Hylvander (VD, Svenska Coegi AB)

By |september 22nd, 2017|Categories: Blogg, Nyhet|Tags: , , |0 kommentarer