IT- KONSULT

Bli en av oss!

IT-KONSULT SÖKES

Vi skippar löneförhandlingen! Du får själv bestämma vad du vill ha i lön. Coegi är ett nytänkande, teknikintresserat och framåtsträvande IT-bolag med fokus på hög servicenivå för sina kunder och samarbetspartners. Vi är ett av Västsveriges mest rekommenderade IT-företag enligt www.reco.se. Ditt driv, ditt engagemang, din kunskap och dina kunder ska vara till grund för din lön, inte externa ägares vinstkrav.

Lön för mödan: Är du IT-konsult ska du tjäna och verka som en IT-konsult. Coegi har ett öppet transparent lönesystem där det alltid tydligt framgår vad båda parter tjänar. Det ska vara öppna kort från första dagen utan hysch-hysch och hemligheter. Hos Coegi arbetar du likt en egenföretagare men du slipper allt krångel med revisorer, skatteverk, arbetsgivardeklarationer och bokslut. Det fixar vi!

Varför: Vi ska göra det vi gör bäst. Att hjälpa våra kunder med deras IT så de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi kommer alltid satsa och tänka långsiktigt på dig och säkerställa så att dina kunder har den support som de behöver även om du sitter tajt till, men vi kommer även ställa motkrav på eget engagemang i din personliga utveckling.

Låter detta spännande?
Klart att det gör! Hör av dig för ett möte eller häng med på en AW så kan vi berätta mer om Coegi och vad vi brinner för.

Vid rekrytering premierar vi alltid personligheten och det där extra drivet – på så vis hittar vi guldkornen som kan hjälpa till att bygga en fantastisk verksamhet för våra kunder, samarbetspartners och anställda.