FLEXIBLA, SMIDIGA, SNABBA, OCH TREVLIGA

CAMILLA ELGBRATT, ADMINISTRATIVT ANSVARIG TEAMBO

GRUNDEN FÖR EN LJUSARE FRAMTID

Teambos idé är att ledsaga människor som hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden till ett så självständigt boende som möjligt. Teambo vänder sig till människor som vill förändra sin nuvarande situation. Som individ skall man vilja ta emot Teambos hjälp till självhjälp, men det hänger först och främst på individens egna önskemål att vilja förändra sin situation. Teambo finns till för att motivera och stötta individen att ta dom små men ändå viktiga stegen till förändring. Coegi finns för att stötta Teambos medarbetare i deras värdefulla insatser!

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare valde Teambo Coegi som IT-partner.

– Coegi sköter hela driften av vår it miljö, dom har alltid ett proffsigt bemötande och jag vet att de håller vad de lovar.
Jag är också trygg i att de gör allt för att hjälpa oss med att lösa akuta situationer som uppstår, säger Camilla Elgbratt, Administrativt ansvarig på Teambo.

Coegis åtagande gentemot Teambo omfattar klient- och medarbetarsupport inklusive administration och support av Microsoft Office 365 abonnemang. Det inkluderar även internetkommunikation inklusive brandvägg, trådlöst kommunikation och nätverkssupport, säker drift av verksamhetens programvaror, dokument och filer, installation och inköp av hårdvara samt övrig konsultation vid behov.

– Coegi är flexibla, smidiga, snabba, trevliga och löser problemen som uppstår och finns nära till hands, säger Camilla Elgbratt, Administrativt ansvarig på Teambo.

Coegis uppdrag med Teambo har pågått under ett flertal år och det har varit och är en fantastisk ära att få vad med på deras resa. Målsättningen har sedan start alltid varit att våra lösningar och råd ska leda till förbättringar på flertalet plan inom den interna IT-miljön. Genom att bidra med våra tjänster, vår support och rådgivning skall Coegi bidra med att skapa effektiva och produktiva arbetsplatser som i sin tur låter Teambo medarbetare skapa värde för deras kunder. Detta möjliggörs genom Coegis expertis inom områdena arbetsplats och nätverk i kombination med klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft.

TJÄNSTER

  • Arbetsplats som tjänst med Office 365
  • Internetkommunikation med nätverk som tjänst
  • IT-drift som tjänst

BLI KONTAKTAD