SNABB OCH PÅLITLIG SERVICE

BENGT LOFTER, ADMINISTRATIVT ANSVARIG SIOO

DESIGNED BY NATURE

Naturen inspirerar Sioo Wood Protection (Sioo:x) i allt de gör och har gjort dem till dem de är. Med hjälp av naturen och svensk patenterad teknologi har de skapat ett miljöanpassat träskydd som ger silvergrå och slitstarka träytor. På deras hemsida kan ni se hur Villa Moelven, Qvarsebo och andra har skapat vackra och behagliga trämiljöer.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare valde Sioo:x Coegi som IT-partner.

– Coegi har levererat precis det vi behöver och till rätt pris. De har mycket god service och ett bra bemötande, säger Bengt Lofter, Administrativt ansvarig på Sioo Wood Protection.

Coegis åtagande gentemot Sioo omfattar klient- och medarbetarsupport inklusive administration och support av Microsoft Office 365 abonnemang. Det inkluderar även internetkommunikation inklusive brandvägg, trådlöst kommunikation och nätverkssupport, säker drift av verksamhetens dokument och filer, installation och inköp av hårdvara samt övrig konsultation vid behov.

– Det bästa med att ha Coegi som IT leverantör är deras snabba och pålitliga service. Deras tjänster är även mycket prisvärda, säger Bengt Lofter, Administrativt ansvarig på Sioo Wood Protection.

Coegis uppdrag med Sioo har pågått under ett flertal år och det har varit och är en fantastisk ära att få vad med på deras resa. Målsättningen har sedan start alltid varit att våra lösningar och råd ska leda till förbättringar på flertalet plan inom den interna IT-miljön. Genom att bidra med våra tjänster, vår support och rådgivning skall Coegi bidra med att skapa effektiva och produktiva arbetsplatser som i sin tur låter Sioos medarbetare skapa värde för miljön, deras kunder och återförsäljare. Detta möjliggörs genom Coegis expertis inom områdena arbetsplats och nätverk i kombination med klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft.

TJÄNSTER

  • Arbetsplats som tjänst med Office 365.
  • Internetkommunikation med nätverk som tjänst.
  • IT-drift som tjänst.

BLI KONTAKTAD