COEGI PRESENTERADE EN BRA LÖSNING SOM MATCHADE VÅRA ÖNSKEMÅL OM EN MODERN OCH SÄKER LÖSNING UTAN HÅRDVARA PÅ PLATS

NIKLAS BERGH, DIRECTOR OF OPERATIONS GREENBYTE

TRANSFORM RENEWABLE ENERGY DATA INTO VALUABLE INSIGHTS

Greenbyte levererar marknadsledande mjukvara för att skapa beslutsunderlag från stora mängder data inom projektering av storskaliga vind- och solcellsanläggningar och produktionsuppföljning av förnyelsebara energiresurser. Greenbyte väljer Coegi som Microsoft-partner för molnlösningar i syfte att modernisera och förbättra Greenbytes IT-miljö.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare väljer Greenbyte nu Coegi som Microsoft-partner.

-Vi har under en tid undersökt möjligheterna till att modernisera och förbättra vår interna IT-miljö på Greenbyte med fokus på global mobilitet, säkerhet och användarvänlighet. Vi sökte därför efter en expert som kunde hjälpa oss åstadkomma detta, säger Steven Bronkhorst, System Administrator på Greenbyte.

Coegis åtagande innefattar expertis, rådgivning och utbildning inom Microsofts molntjänster samt Microsoft 365-abonnemang avseende samtliga medarbetare.

-Coegi presenterade en bra lösning som matchade våra önskemål om en modern och säker lösning utan hårdvara på plats. Vår personal får hjälp med initiala implementationen, bygger kompetens och kan undvika vanliga fallgropar där vi själva efter implementationen får möjlighet att underhålla lösningen med stöd från Coegi, säger Niklas Bergh, Director of Operations på Greenbyte.

Coegis uppdrag sträcker sig initialt över ett år och målet är att avtalet ska leda till förbättringar på flertalet plan inom den interna IT-miljön. Coegi skall bidra med att skapa moderna arbetsplatser som i sin tur låter Greenbytes medarbetare skapa, tillhandahålla och underhålla bra arbetsplatser för deras medarbetare. Detta blir möjligt genom en modern integrerad lösning som kombinerar klassledande produktivitets- och samarbetsverktyg från Microsoft med avancerade funktioner för säkerhets- och enhetshantering.

TJÄNSTER

  • Microsoft 365
  • Servicedesk
  • Rådgivning och utbildning

BLI KONTAKTAD