COEGI LÅG TOP OF MIND NÄR VI BEHÖVDE IT-SUPPORT

MAGNUS NOLBECK, FRANCHISETAGARE/FASTIGHETSMÄKLARE

ATT ERBJUDA BÄSTA MÖJLIGA AFFÄR UTIFRÅN VÅRA KUNDERS ÖNSKADE KRAV OCH BEHOV

Idag är Fastighetsbyrån Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar de omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. Men de har inget intresse av att slå sig till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån... Och Coegi! På Gamla Kronvägen hittar du Fastighetsbyrån, Sveriges och Partilles ledande mäklare.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare valde Fastighetsbyrån Coegi som IT-partner.

– Vi hade gammal teknik som inte längre mötte våra krav på säkerhet, hastighet och enkelhet. Särskilt inte när vi jobbade trådlöst på kontoret vilket vi gör allt mer, säger Magnus Nolbeck, Franchisetagare och Fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.

Coegis åtagande gentemot Fastighetsbyrån är att säkerställa IT-säkerheten och tillgängligheten för kontorens medarbetare. Utöver löpande nätverkssupport, övervakning av nätverket och brandväggens funktioner stöttar vi även Fastighetsbyrån med installationer, inköp av hårdvara samt övrig konsultation vid behov.

– Vi har anlitat Coegi tidigare. De hjälpte oss mycket i samband med att vi installerade fiber. Då fick vi bra hjälp så Coegi låg top of mind nu när vi behövde ytterligare IT-support, säger Magnus Nolbeck, Franchisetagare och Fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.

Coegis uppdrag sträcker sig löpande och är helt och hållet behovsanpassat för att passa kundens verksamhet och medarbetare på ett bra sätt. Coegi skall bidra med att skapa säkra och produktiva arbetsplatser som i sin tur låter Fastighetsbyråns medarbetare skapa värde för deras uppdragsgivare.

TJÄNSTER

  • Övervakning av nätverk samt nätverkssupport
  • Brandvägg
  • Trådlös internetkommunikation

BLI KONTAKTAD