VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA MED KUNSKAPEN OCH ENGAGEMANGET VI SER HOS COEGI

PONTUS SVENHEIMER, EKONOMIANSVARIG CEDERLEÜFS & SVENHEIMERS

VI VÄRDESÄTTER HÖG KVALITÉ OCH VÄRNAR OM MILJÖN.

Cederleüfs & Svenheimers är ett bageri och konditori i tredje generationen. De bakar allt från tårtor, fikabröd och stenugnsbakat bröd till smörgåstårtor, smörgåsar och sallader. De värdesätter hög kvalité och värnar om miljön. Därför är närproducerat mjöl från Halland och generationers kunnande i hantverket deras största tillgångar för att kunna erbjuda er de finaste produkter.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och få en säker, stabil och framtidssäkrad IT-miljö för sina medarbetare valde Cederleüfs & Svenheimers Coegi som IT-partner.

– Vår IT hade sett ut på samma sätt i många år, väldigt enkel, samtidigt som vi hade växt som företag. Så vår utmaning var att hitta en lösning som passade vårt företag och den storlek vi hade samt att effektivisera vår verksamhet, säger Pontus Svenheimer, Ekonomiansvarig på Cederleüfs & Svenheimers.

Coegis åtagande gentemot Cederleüfs & Svenheimers omfattar administration och support av Microsoft Office 365 abonnemang, internetkommunikation, nätverkssupport, antivirusskydd, superuser support för så väl bageri som konditorier, installation och inköp av hårdvara samt övrig konsultation vid behov.

– Vi valde för många år sedan Floorit som det hette då, mycket på grund av närheten och att de hade en bra och prisvärd IT-lösning då. Det är kul och spännande att se hur mycket bolaget utvecklats sedan det blev Coegi. Vi är väldigt nöjda med kunskapen och engagemanget vi ser hos Coegi idag, säger Pontus Svenheimer, Ekonomiansvarig på Cederleüfs & Svenheimers.

Coegis uppdrag med Cederleüfs & Svenheimers har en lång historik. Enda sedan starten av samarbetet har målet alltid varit att förbättra, säkra och tillgängliggöra den interna IT-miljön för medarbetarna i bageriet i kombination med att stötta den breda organisationen i de 7 konditorierna. En nyckel till effektiv och säker kommunikation är Coegis partnerskap med Microsoft där moderna samarbets- och säkerhetsverktyg i kombination med Coegis expertis ger Cederleüfs & Svenheimers möjligheten att i många generationer till förse deras kunder med högkvalitativa produkter.

TJÄNSTER

  • Administration, managering och support av Office 365
  • Internetkommunikation samt nätverkssupport
  • Hyra av webbserver i Coegi Online

BLI KONTAKTAD