Loading...

SIOO WOODPROTECTION – MED PASSION FÖR TRÄ

”Det bästa med att ha Coegi som IT leverantör är deras snabba och pålitliga service. Deras tjänster är även mycket prisvärda.” säger Bengt Lofter

Sioo Woodprotection (Sioo) är ett företag som tillverkar och distribuerar miljövänligt träskydd inspirerade av naturen. Sioos metod att bevara trä bygger på naturens eget träskydd, kisel och kalium. Naturen inspirerar dem i allt de gör och har gjort dem till dem de är!

Sioo vill bidra till en bättre framtid. En framtid där alla vackra träytor, du och dina nära och miljön omkring oss mår bra. Sioo gör detta genom att utmana etablerade normer och användning av kemiska tillsatser. Och genom att grunda sig på naturens egna smarta motståndskraft i deras produkter. Allt för att skydda vad vi bryr oss om – under en lång tid.

”Vi valde Coegi som IT leverantör för att de kunde erbjuda oss en bra och prisvärdlösning som passar vår verksamhet och våra krav som handen i handsken” säger Bengt Lofter, Administrativt ansvarig Sioo Woodprotection AB

SIOO WOODPROTECTIONS IT-MILJÖ HAR ETT STORT FOKUS PÅ FLEXIBILITET OCH MOBILITET. IT-MILJÖN INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

  • Arbetsplats som tjänst med Office 365

  • Internetkommunikation med nätverk som tjänst

  • IT-drift som tjänst

Kort sagt alla tjänster som krävs för att minska behovet av hårdvara på plats och samtidigt erbjuda medarbetarna möjligheten att säkert arbeta där de känner sig som mest produktiva!

Vill ni veta mer om Sioos produkter och få inspiration? Besök gärna deras hemsida, www.sioox.se eller ring Coegis försäljningschef (det bekräftade ryktet säger att han är mycket stolt över hur hans altan blev efter användning av Sioos miljövänliga produkter!).

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER