Loading...

ALLT FÖR KUNDEN I EN SÄKER MOLNMILJÖ

“Coegis smidiga lösningar gör att vi kan fokusera på att leverera service, kvalitet och integritet till våra kunder. Vi kan varmt rekommendera Coegi!” säger Linda Sundberg.

Redovisningsbyrån i Floda AB grundades år 2012 av Mona Johansson, Linda Sundberg, Karin Burkhalter och Lotta Kamperin. Uppdragen som Redovisningsbyrån i Floda utför är flexibla och anpassade lösningar, från bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Och där allt är anpassat efter kundernas behov.  Redovisningsbyrån har sin bas i Floda och genom en gemensam kund var steget till Coegi kort.

Vi är väldigt nöjda med de lösningar som Coegi tillhandahåller och framförallt att vi slipper hantera vår IT-miljö själva. Skulle det uppstå problem eller frågor gällande IT lyckas alltid Coegi lösa problemen och ge oss svar på saker som vi undrar kring, säger Linda Sundberg.

Målet för Redovisningsbyrån i Floda är att deras kunder skall kunna ägna sig helhjärtat åt sin egen  verksamhet. Kunderna skall känna sig trygga med att företagets ekonomi är i goda händer. Motsvarande målsättning har även vi på Coegi. Kunder skall tryggt kunna ägna sig helhjärtat åt sin egen kärnverksamhet medan vi tar hand om deras IT.

REDOVISNINGSBYRÅN I FLODAS IT-MILJÖ HAR ETT STORT FOKUS PÅ TILLGÄNGLIGHET OCH SÄKERHET. IT-MILJÖN INNEHÅLLER BLAND ANNAT:

  • Säker applikationsdrift och lagring i molnet för byråsystem.

  • Officepaket

  • Backup av enskilda kunders data till förutbestämd plats 

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER